Повезане вести
„Плакао сам кад сам покушао да ходам“: Славни глумац показао како се опоравља 10 месеци након стравичне несреће
Нова 26.11.2023
Тежак опоравак за познатог глумца. Почетком ове године, Џереми Ренер, познати глумац, суочен је са животном препреком након страшне несреће која га је скоро коштала живота. Упркос изазовима, Ренер је недавно обележио 10 месеци… »
"Плакао сам кад сам покушао да ходам" Згњечила га грталица, у тешкој несрећи скоро умро, а ево како живи десет месеци касније…
Курир 26.11.2023
Почетком ове године, Џереми Ренер, познати глумац, суочен је са животном препреком након страшне несреће која га је скоро коштала живота. Упркос изазовима, Ренер је недавно обележио 10 месеци борбе и успеха објављивањем… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 4 сатијош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 36 минутајош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 6 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 57 минутајош 27 повезаних