Povezane vesti
Budi human fondacija je moje životno delo jer život jednog deteta nema cenu
Kurir 26.11.2023
Naredne godine biće deset godina od kako postoji Humanitarna fondacija "Budi human – Aleksandar Šapić", kroz nju prošlo više od 2.000 ljudi, najviše dece, i blizu 100 miliona evra, novca građana Srbije. Zato fondaciju smatram svojim životnim… »
Šapić: Humanitarna fondacija koju sam osnovao je moje životno delo jer život jednog deteta nema cenu
Telegraf 26.11.2023
On je podsetio da je 2014. godine krenuo u promociju fondacije tako što je učestvovao u humanitarnom šou programu "Ples sa zvezdama" Naredne godine biće deset godina od kako postoji Humanitarna fondacija "Budi human – Aleksandar Šapić", kroz nju… »
Životna priča Zorana Mihajlovića kao na filmu: Život je tako namestio da smo supruga, ja i mlađi sin rođeni na isti dan
Kurir 26.11.2023
Živeo je na Novom Zelandu pet godina. Tamo je dobio sina, stekao prijatelje za ceo život. Ali vratio se u Srbiju i svojoj velikoj ljubavi - novinarstvu. Promenio je desetak TV redakcija, da bi se danas skrasio kao glavni urednik informativnog programa… »
Šapić: Humanitarna fondacija koju sam osnovao je moje životno delo jer život jednog deteta nema cenu
Blic 26.11.2023
- Naredne godine biće deset godina od kako postoji Humanitarna fondacija "Budi human – Aleksandar Šapić", kroz koju je prošlo više od 2.000 ljudi, najviše dece, i blizu 100 miliona evra, novca građana Srbije. Zato fondaciju smatram svojim… »
Vesti dana »
Oglasila se Nemačka: Evo šta kaže – da li će uhapsiti Netanjahua?
Danas pre 41 minutajoš 67 povezanih
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 3 satajoš 46 povezanih
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 47 minutajoš 45 povezanih
Uživo Strahovito napredovanje; Spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 35 minutajoš 40 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 5 satijoš 40 povezanih