Povezane vesti
„Nikada nisam razmišljala da se posvetim mužu, deci i kući“: Rada Manojlović otvorila dušu, otkrila i da li će se Milan…
Nova 26.11.2023
Iskreno o svemu. Pevačica Rada Manojlović osvrnula se na svoje porodične planove, te dodala da joj je posao uvek bio prioritet. Iako je rasla u maloj sredini, pevačica tvrdi da sebe nije videla u porodičnom već u radnom okruženju. „Ja sam od malena znala… »
"Nikada nisam razmišljala da se posvetim mužu, deci i kući": Rada otvorila dušu, evo da li će se Milan Stanković zamonašiti: "…
Blic 25.11.2023
Pevačica Rada Manojlović otkrila je nepoznate detalje o svom životu, pa progovorila o odnosu sa Milanom Stankovićem, sa kojim je svojevremneo bila u ljubavnoj vezi. - Ja sam od malena znala šta ću da budem, nikada nisam razmišljala da se sklonim sa… »
Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje: U Novom Sadu konačno svežije, moguća je i kiša
Radio 021 pre 15 minutajoš 8 povezanih

Na današnji dan: Rođeni Dejvi Kroket i Isidor Bajić, nacisti na Terazijama obesili rodoljube
Radio 021 pre 15 minutajoš 3 povezane

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 5 minutajoš 6 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 5 satijoš 4 povezane

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 5 satijoš 2 povezane