Povezane vesti
„Preko noći sam ušla u pakao, želela sam samo da umrem“: Anabela progovorila o najtežem periodu u životu, kada je ostala bez…
Nova 26.11.2023
Pevačica Anabela Atijas prošla je kroz mnoge bolne situacije u svom životu. Kao jedan od najtežih perioda izdvojila je onaj kada je ostala bez krova nad glavom i bila prepuštena samoj sebi. „Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog života… »
"Želela sam da umrem, da me nema": Anabela Atijas otvorila dušu o najtežim životnim trenucima, ostala sama na ulici bez ičega…
Blic 26.11.2023
Pevačica Anabela Atijas podelila je svoju tešku životnu priču, kada je ostala bez krova nad glavom, prepuštena sebi. U tom momentu izgubila je i svoju prvu, veliku ljubav. - Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog životu rekla sam da je sada… »
Vesti dana »
(Grafikon) Temperature padaju i do minus 15! RHMZ upravo objavio najnoviju prognozu do kraja januara, a jedan detalj svima će zapasti za oko
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Ovo je tekst pobedničke pesme Montesonga "Nova zora" Tamara Živković će na Evroviziji pevati ove moćne reči koje nose snažnu poruku svim ženama
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Posebna pažnja je na vremenskim rokovima: Vitkof o sastanku sa Ukrajincima i razvoju plana od 20 tačaka
Alo pre 2 satajoš 3 povezane
Ovo je najjeftinije skijalište na samo 5 sati vožnje od Beograda: Ručak za dvoje samo 15 evra, hoteli krcati
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana