Povezane vesti
„Preko noći sam ušla u pakao, želela sam samo da umrem“: Anabela progovorila o najtežem periodu u životu, kada je ostala bez…
Nova 26.11.2023
Pevačica Anabela Atijas prošla je kroz mnoge bolne situacije u svom životu. Kao jedan od najtežih perioda izdvojila je onaj kada je ostala bez krova nad glavom i bila prepuštena samoj sebi. „Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog života… »
"Želela sam da umrem, da me nema": Anabela Atijas otvorila dušu o najtežim životnim trenucima, ostala sama na ulici bez ičega…
Blic 26.11.2023
Pevačica Anabela Atijas podelila je svoju tešku životnu priču, kada je ostala bez krova nad glavom, prepuštena sebi. U tom momentu izgubila je i svoju prvu, veliku ljubav. - Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog životu rekla sam da je sada… »
Vesti dana »
Danas do čak 14 stepeni, a onda sve hladnije, tačno ovog dana i sneg: Za vikend će ova pojava okovati Srbiju, upaljeno upozorenje
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Putin se prvi put oglasio o NIS-u: Očekujem da Srbija ispuni obaveze
Morava info pre 55 minutajoš 32 povezane
Pojeftinilo gorivo u Srbiji: Ovo su nove cene derivata po kojma ćemo plaćati narednih sedam dana!
Kurir pre 50 minutajoš 34 povezane
Amerika zabranila uvoz Linglongovih guma iz Srbije zbog prinudnog rada
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 18 povezanih
Kako je belgijski premijer postao trn u oku cele Evrope: Pobedio je EU, a najveću cenu plaća Ukrajina
Mondo pre 5 minutajoš 104 povezane