Povezane vesti
Moto GP: Banjaja odbranio šampionsku titulu
Auto blog 26.11.2023
Vozač Dukatija Frančesko Banjaja odbranio je danas šampionsku titulu u Moto GP šampionatu, posle pobede u poslednjoj trci u sezoni za Veliku nagradu Valensije. Banjaja je uoči trke imao 14 bodova prednosti u odnosu na konkurenta za titulu Horhea Martina… »
F1: Ferstapen pobednik Velike nagrade Abu Dabija
Auto blog 26.11.2023
Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen pobedio je u poslednjoj trci sezone u šampionatu Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija. Ferstapen je u Abu Dabiju stigao do rekordne, 19. pobede u sezoni, a 54. u karijeri, ovim podvigom postao je prvi vozač u… »
Verstapen šampion Abu Dabija: 19. pobeda ove sezone za Holanđanina
Nedeljnik 26.11.2023
Vozač Red Bula Maks Verstapen pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija, poslednjoj u ovogodišnjem šampionatu. Verstapen je ostvario rekordnu 19. pobedu u sezoni, 54. u karijeri, a četvrtu uzastopnu u Abu Dabiju. On je treći u… »
Verstapen: Ovo je bila neverovatna sezona
Radio sto plus 26.11.2023
“Ovo je bila neverovatna sezona, pomalo sam bio emotivan u poslednjem krugu. Poslednji put sam sedeo u bolidu koji mi je dao mnogo. Ponosan sam na poslednju trku, moram da zahvalim svima u Red Bulu, ovo je bila neverovatna godina. Biće teško ponoviti… »
Vesti dana »
Automobil se zakucao u autobus pun đaka: Vozač pokušao da izbegne sudar, oba vozila završila u jarku: Teška nesreća u Italiji, ima mrtvih
Blic pre 2 satajoš 206 povezanih
Milojević: Prija mi podrška uprave, protiv Vojvodine moramo da prevaziđemo probleme
RTS pre 42 minutajoš 38 povezanih
Upravo na Blic TV Šta nas čeka 1. novembra na obeležavanju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih
Apokalipsa na Haitiju: Melisa rušila sve pred sobom, najmanje 25 mrtvih FOTO/VIDEO
B92 pre 36 minutajoš 47 povezanih