Povezane vesti
Vučić objasnio zašto je nosilac liste "Srbija ne sme da stane": Važno je za Srbiju, ne za mene
Kurir 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je zašto je angažovan u kampanji liste "Srbija ne sme da stane", čiji je nosilac. "Ja sam nosilac liste, da budemo precizni. Ja sam naučio da odgovaram na pitanja. Za razliku od mojih političkih… »
Vučić o izborima "Svakog dana govore da sam sve najgore, a oni..." Otkrio zašto učestvuje!
Alo 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je večerašnjeg Hit tvita. Predsednik se dotakao i teme izbora, kao i aktuelnim predizbornim kampanjama. - Svakoga dana govore da sam sve najgore na svetu, a njima je glavna priča u celoj kampanji bude: A zašto… »
Vučić: Smeta vam što sam nosilac liste, da li to znači da nisam toliko loš?
Telegraf 26.11.2023
Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom negodovanja opozicije zato što je nosilac liste… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana