Povezane vesti
Vučić objasnio zašto je nosilac liste "Srbija ne sme da stane": Važno je za Srbiju, ne za mene
Kurir 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je zašto je angažovan u kampanji liste "Srbija ne sme da stane", čiji je nosilac. "Ja sam nosilac liste, da budemo precizni. Ja sam naučio da odgovaram na pitanja. Za razliku od mojih političkih… »
Vučić o izborima "Svakog dana govore da sam sve najgore, a oni..." Otkrio zašto učestvuje!
Alo 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je večerašnjeg Hit tvita. Predsednik se dotakao i teme izbora, kao i aktuelnim predizbornim kampanjama. - Svakoga dana govore da sam sve najgore na svetu, a njima je glavna priča u celoj kampanji bude: A zašto… »
Vučić: Smeta vam što sam nosilac liste, da li to znači da nisam toliko loš?
Telegraf 26.11.2023
Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom negodovanja opozicije zato što je nosilac liste… »
Vesti dana »

Sahrana pape Franje u rimskoj bazilici, najavljeno prisustvo oko 130 delegacija
RTV pre 2 satajoš 3 povezane

"Oni su vrlo blizu dogovora": Tramp otkrio da bi Rusija i Ukrajia trebalo da se sastanu: "Pomoćićemo da se ovaj besmisleni rat okonča!"
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih

I ona je bila na gala venčanju ktitorovog sina: Pevačica u šljaštećoj haljini, ima telo boginje - pokazala svima najlepši momenat mladenaca
Blic pre 31 minutajoš 2 povezane

Zašto je sahrana pape Franje puna potencijala za diplomatske neugodnosti?
Danas pre 10 satijoš 1 povezana