Povezane vesti
Vučić: Smeta vam što sam nosilac liste, da li to znači da nisam toliko loš?
Sputnik 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom negodovanja opozicije zato što je nosilac liste "Srbija ne sme da stane" da bi satima mogao da govori o njihovom licemerju i upitao da li to govori da i nije toliko loš kao što danima… »
Vučić objasnio zašto je nosilac liste "Srbija ne sme da stane": Važno je za Srbiju, ne za mene
Kurir 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je zašto je angažovan u kampanji liste "Srbija ne sme da stane", čiji je nosilac. "Ja sam nosilac liste, da budemo precizni. Ja sam naučio da odgovaram na pitanja. Za razliku od mojih političkih… »
Vučić o izborima "Svakog dana govore da sam sve najgore, a oni..." Otkrio zašto učestvuje!
Alo 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je večerašnjeg Hit tvita. Predsednik se dotakao i teme izbora, kao i aktuelnim predizbornim kampanjama. - Svakoga dana govore da sam sve najgore na svetu, a njima je glavna priča u celoj kampanji bude: A zašto… »
Vučić: Smeta vam što sam nosilac liste, da li to znači da nisam toliko loš?
Telegraf 26.11.2023
Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom negodovanja opozicije zato što je nosilac liste… »
Vesti dana »
Inženjer Đajić o objavljenim dokumentima: Sklonjeni su svi ključni koji bi ukazali na glavne krivce
N1 Info pre 4 satijoš 39 povezanih
Plenum studenata FDU: Studentski transparetni zamenjeni natpisima sa govorom mržnje
Insajder pre 8 satijoš 29 povezanih
U novogodišnjoj noći maglovito, bez padavina, temperatura od -4 do 1 °C
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
Oglasila se majka male Danke Ilić! Ukinuto rešenje o potvrđivanju optužnice: "Moram da se konsultujem sa advokatom"
Mondo pre 8 satijoš 26 povezanih