Povezane vesti
„Ogledalce moje“: Treća epizoda nove emisije Nova.rs večeras na našem portalu i svim digitalnim platformama
Nova 26.11.2023
Portal Nova.rs je lansirao novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa kompanijom Samsung, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje… »
„Psovala sam vozača autobusa“: Unja Green u emisiji „Ogledalce moje“ otkriva svoj najveći blam
Nova 26.11.2023
Portal Nova.rs lansirao je novu emisiju "Ogledalce moje" u saradnji sa kompanijom Samsung, a u kojoj će influenseri, influenserke, glumci, glumice i ostali učesnici javnog života podeliti sa Generacijom Z svoje najintimnije strahove, želje, promašaje… »
Vesti dana »
Smanjene akcize na gorivo za 20 odsto, odluka važi od danas do 15. aprila
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Potvrđena smrt američkih vojnika Crni dim iznad Dubaija, rat ušao u najopasniju fazu: eksplozije u Teheranu, zavijaju sirene u NATO bazi
Blic pre 13 minutajoš 33 povezane
Pune ruke posla za kragujevačku Hitnu pomoć: Intervencije zbog nezgoda i hroničnih tegoba
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Dozvoljena prodaja ruske nafte brodovima do 11. aprila: Evo šta je cilj ove privremene mere SAD
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
U Zaječaru prepodne tmurno, popodne razvedravanje - temperatura do 13 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 25 povezanih