Povezane vesti
Dačić: U interesu Srbije je da Vučić bude predsednik, a ja premijer
Telegraf 27.11.2023
Takođe, istakao je i negovanje solidarnosti i međusobnog poštovanja kao osnovnih, ali zapostavljenih vrednosti našeg društva. Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je na centralnoj konvenciji da je cilj da Socijalistička partija Srbije… »
Dačić: Najbolje rešenje za stabilnost Srbije je da Vučić bude predsednik, a ja premijer
Danas 27.11.2023
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da je u najboljem interesu Srbije da Aleksandar Vučić bude predsednik Srbije, a on premijer. To je najbolje rešenje za političku stabilnost Srbije – ne zbog mene lično, nego… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih 5 godina
RTV pre 25 minutajoš 31 povezana
Na jednom mestu svi proizvodi i akcije Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 31 povezana
Građanske slobode "pod represijom": Srbija dospela u rang Gruzije, Zimbabvea, Pakistana i El Salvadora
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih