Povezane vesti
Vučić: Ja ću snositi konsekvence poraza liste “Srbija ne sme da stane”
Vesti online 27.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je bio ozbiljan kada je na skupu u Smederevu rekao da je besmisleno da on bude predsednik Republike, a da vladu čine ljudi iz opozicije. – Dakle, ja ću snositi konsekvence poraza liste “Srbija ne sme… »
Izbori kao referendum za smenu predsednika Republike
Vreme 27.11.2023
Komentar Građani će imati priliku da 17. decembra glasaju i za smenu predsednika Srbije, jer je Vučić obećao da će podneti ostavku ako SNS izgubi u Beogradu i na republičkom nivou. Ima smisla Pročitajte još Antipredsednički izbori: Ako opozicija pobedi… »
Vučić najavio da li će priznati rezultate izbora u Srbiji i Beogradu ako pobedi opozicija
Danas 27.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju uveče je gostovao na televiziji Pink, u emisiji Hit tvit. On je najavio da će u slučaju da opozicija pobedi na izborima priznati rezultat i raspisati predsedničke izbore. – Ako opozicija pobedi na izborima u… »
Antipredsednički izbori: Ako opozicija pobedi, Vučić će da podnese ostavku
Vreme 27.11.2023
Izbori 2023. Ako opozicija pobedi na izborima u Srbiji i Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić će im čestitati iste večeri i saopštiti kada će podneti ostavku. Makar je tako rekao na Pinku u emisiji "Hit tvit" "Ja ću snositi konsekvenece poraza… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro proglašen krivim za planiranje vojnog puča
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana