Povezane vesti

Vučić: Ja ću snositi konsekvence poraza liste “Srbija ne sme da stane”

Vučić: Ja ću snositi konsekvence poraza liste “Srbija ne sme da stane”

Vesti online 27.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je bio ozbiljan kada je na skupu u Smederevu rekao da je besmisleno da on bude predsednik Republike, a da vladu čine ljudi iz opozicije. – Dakle, ja ću snositi konsekvence poraza liste… »
Izbori kao referendum za smenu predsednika Republike

Izbori kao referendum za smenu predsednika Republike

Vreme 27.11.2023
Komentar Građani će imati priliku da 17. decembra glasaju i za smenu predsednika Srbije, jer je Vučić obećao da će podneti ostavku ako SNS izgubi u Beogradu i na republičkom nivou. Ima smisla Pročitajte još Antipredsednički izbori: Ako opozicija… »
Vučić najavio da li će priznati rezultate izbora u Srbiji i Beogradu ako pobedi opozicija

Vučić najavio da li će priznati rezultate izbora u Srbiji i Beogradu ako pobedi opozicija

Danas 27.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju uveče je gostovao na televiziji Pink, u emisiji Hit tvit. On je najavio da će u slučaju da opozicija pobedi na izborima priznati rezultat i raspisati predsedničke izbore. – Ako opozicija pobedi na… »
Antipredsednički izbori: Ako opozicija pobedi, Vučić će da podnese ostavku

Antipredsednički izbori: Ako opozicija pobedi, Vučić će da podnese ostavku

Vreme 27.11.2023
Izbori 2023. Ako opozicija pobedi na izborima u Srbiji i Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić će im čestitati iste večeri i saopštiti kada će podneti ostavku. Makar je tako rekao na Pinku u emisiji "Hit tvit" "Ja ću snositi konsekvenece… »

Vesti dana »