Povezane vesti
Iz Južne Afrike se doselila na Balkan: Svi je pitaju zašto je izabrala baš ovu zemlju, a sada je otkrila razlog: "Jedna stvar…
Blic 27.11.2023
Devojka iz Južne Afrike po imenu Tajla En sa dečkom je odlučila da se preseli i počnu zajednički život na Balkanu. Na društvenim mrežama ona stalno objavljuje snimke u kojima objašnjava zašto su se preselili, zašto su odabrali naš ovu zemlju Balkana, i… »
Iz Južne Afrike sam se doselila na Balkan Svi me pitaju zašto baš ovde, a jedna stvar mi je toliko teška da ne mogu ni da…
Kurir 27.11.2023
Devojka iz Južne Afrike po imenu Tajla En s dečkom živi u Hrvatskoj. Na društvenim mrežama objašnjava zašto su se preselili i čime je najviše oduševljena. - Dečko i ja smo ranije ove godine došli u Hrvatsku i stalno o tome dobijam neka pitanja pa želim i… »
Vesti dana »
Sporazum SAD i Irana mogao bi biti finalizovan u naredna 24 sata, kaže pakistanski premijer
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 32 povezane
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 46 minutajoš 42 povezane
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih