Povezane vesti

"Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa": Popović otkrio nepoznate detalje iz "Zvezda Granda", Prijovićka ispala i…

"Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa": Popović otkrio nepoznate detalje iz "Zvezda Granda", Prijovićka ispala i…

Blic 27.11.2023
Kreativni direktor "Granda", Saša Popović otkriva na koji način se upravo organizuje sam izbor za muzičko takmičare koje gledamo na televiziji. - Kada njih prvo čujem na audiciji, čujem kako pevaju, mi to snimimo, ja dođem kući i otvorim laptop i… »
„Slušaj, ovo ti je poslednja šansa“: Saša Popović otkrio kako je spasio Aleksandru Prijović

„Slušaj, ovo ti je poslednja šansa“: Saša Popović otkrio kako je spasio Aleksandru Prijović

Nova 27.11.2023
Popularna pevačica Aleksandra Prijović započela je turneju "Od istoka do zapada" spektakularnim koncertima u Areni, rasprodala je najveće dvorane u regionu, a o njenom uspehu priča se u svim balkanskim zemljama. Aleksandra Prijović prvi put… »
Šok priča Saše popovića o aleksandri prijović Odustala od karijere, pozvala je sekretarica, bila je u belom manastiru

Šok priča Saše popovića o aleksandri prijović Odustala od karijere, pozvala je sekretarica, bila je u belom manastiru

Kurir 27.11.2023
Prošlo je tačno 20 godina od kako je održana prva audicija za Zvezde Granda. Saša Popović otkriva na koji način se upravo organizuje sam izbor za takmičare koje gledamo na televiziji. - Kada njih prvo čujem na audiciji, čujem kako pevaju, mi to… »
"Prijovićka nije htela da peva": Saša Popović progovorio o "robovlasničkim ugovorima" - sa 100 evra na 2.000!

"Prijovićka nije htela da peva": Saša Popović progovorio o "robovlasničkim ugovorima" - sa 100 evra na 2.000!

Mondo 27.11.2023
Saša Popović otkrio kako funkcionišu ugovori s Grandom, ali i koje pevačice su postale fenomen! Saša Popović otkrio kako funkcionišu ugovori s Grandom, ali i koje pevačice su postale fenomen! Pre 20 godina održana je prva audicija za muzičko… »

Vesti dana »