Povezane vesti
Majka otetog mladića iz Srbije objavila potresnu poruku: On je u velikoj opasnosti, molim vas da se ujedinimo
Nova 27.11.2023
Majka otetog srpskog državljanina Alona Ohela se oglasila snimkom u kojem je apelovala na pomoć kako bi se njen sin vratio kući. Podsetimo, Alon Ohel, koji ima dvojno državljanstvo – izraelsko i srpsko, otet je 7. oktobra u Izraelu. Njegova sudbina… »
Majka otetog Alona moli za pomoć: Moje dete je na lošem mestu, u velikoj opasnosti
N1 Info 27.11.2023
Majka otetog srpskog državljanina iz Izraela se oglasila snimkom u kojem je apelovala na pomoć kako bi se njen sin vratio kući, prenosi Blic. Podsetimo, Alon Ohel, koji ima dvojno državljanstvo – izraelsko i srpsko, otet je 7. oktobra u Izraelu… »
"Moje dete je na jako lošem mestu": Majka otetog srpskog državljanina objavila potresan snimak sa posebnom molbom za sve mame…
Blic 27.11.2023
Majka otetog srpskog državljanina iz Izraela se oglasila snimkom u kojem je apelovala na pomoć kako bi se njen sin vratio kući. Podsetimo, Alon Ohel, koji ima dvojno državljanstvo - izraelsko i srpsko, otet je 7. oktobra u Izraelu. Njegova sudbina od… »
Emotivna poruka majke otetog Srbina drugim mamama: "Želim da se ti staviš na moje mesto"
Telegraf 27.11.2023
"Želim da se ti staviš na moje mesto, gde je tvoje dete na jako lošem mestu, u velikoj opasnosti, a da ti ne možeš ništa da uradiš u vezi s tim." Majka momka koji ima srpsko i izraelsko državljanstvo, Alona Ohela (Oela) ponovo se obratila… »
Vesti dana »

U Novom Sadu skup podrške studentici kojoj su aktivisti SNS-a polomili vilicu
Al Jazeera pre 5 minutajoš 19 povezanih

Skupštinski odbor u petak razmatra predloge kandidatura za REM
Cenzolovka pre 25 minutajoš 13 povezanih

Vučević apeluje na „Studente koji žele da uče“ da prekinu štrajk glađu
Serbian News Media pre 35 minutajoš 15 povezanih