Повезане вести
Кренуо да обиђе болесног оца, а пронашао смрзнутог комшију у снегу - Владе Николић - никада ми тежи дан није био него јуче…
Глас Западне Србије 27.11.2023
Ивањица - Мушкарца К.Д.(76), смрзнутог у снегу, пронашао је јуче комшија Владе Николић, десет метара од викендице у којој је боравио на Голији, у ивањичком селу Беле Воде. „Звали су ме из полиције да одем до комшијине викендице… »
Прво смо видели штап у снегу, а онда угледали и тело: Мештани ивањичког села претпостављају да је мушкарац који је пронађен…
ИндексОнлине 27.11.2023
Ивањица – Мушкарац који је пронађен мртав у снегу у ивањичком селу Беле Воде највероватније је, према речима мештана, доживео срчани удар. Након извештаја надлежних служби знаће се тачан узрок смрти. – Пронадјен је на десет… »
Мушкарац пронађен мртав на Голији, разлог смрти највероватније смрзавање
Глас Западне Србије 27.11.2023
Ивањица - Према незваничним сазнајима, мушкарац стар 70 година пронађен је мртав испред викендице у селу Беле воде на Голији. Он је био потпуно затрпан снегом и претпоставља се да је узрок смрти смрзавање али ће се прецизне… »
Вести дана »

"Сукоб није готов": Огласио се Лавров након што је Трамп потписао примирје: "Крај подразумева границе из 1967. године"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Саркози иде у затвор: Бивши председник Француске осуђен због либијске афере: Ево колико ће робијати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

"Моји родитељи су радили на пијаци, а ми смо ишли са њима": Надица Адемов у детињству није имала увек одмах све што пожели: "Трудим се да моја деца имају све" (видео)
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане