Povezane vesti

Otac ubijene devojčice Mare u „Ribnikaru“ za Nova.rs: Nisu me izabrali. Pružio sam ruku pomirenja, a vidimo kako je…

Otac ubijene devojčice Mare u „Ribnikaru“ za Nova.rs: Nisu me izabrali. Pružio sam ruku pomirenja, a vidimo kako je…

Nova 27.11.2023
Iako je Ministarstvo prosvete poslalo preporuku Osnovnoj Oglednoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo, da jedan od tri člana Školskog oobora škole bude roditelj jednog od ubijenog deteta, a čiji brat ili sestra idu… »
„Bio jedan Savet roditelja. Bila jedna mrtva streljana deca. Bila jedna škola. Bili jedni ljudi koji su tu streljanu decu…

„Bio jedan Savet roditelja. Bila jedna mrtva streljana deca. Bila jedna škola. Bili jedni ljudi koji su tu streljanu decu…

Nova 27.11.2023
Savet roditelja Ogledne Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćen zločin, nije izglasao oca ubijene učenice Mare Anđelković za člana Školskog Odbora, potvrdila je za Nova.rs doktorka Slavica Plavšić… »
Nastavljaju se podele u OŠ "Vladislav Ribnikar": Roditelj ubijene devojčice nije izglasan u Školski odbor, evo šta se…

Nastavljaju se podele u OŠ "Vladislav Ribnikar": Roditelj ubijene devojčice nije izglasan u Školski odbor, evo šta se…

Blic 27.11.2023
Branko Anđelković, otac ubijene Mare Anđelković, nije izglasan u Školski odbor potvrđeno je "Blicu" iz Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u kojoj su u majskom masakru ubijeni devetoro dece i školski čuvar. Na tajnom glasanju… »

Vesti dana »