Povezane vesti
Policija je privela i mene i mog supruga! Maja Berović otkrila detalje nemilog događaja - "Morala sam sa njim..."
Mondo 27.11.2023
Pevačica Maja Berović priznala je kako je svojevremeno bila privedena sa suprugom, evo i zašto. Pevačica Maja Berović priznala je kako je svojevremeno bila privedena sa suprugom, evo i zašto. Gostujući u jednoj emisiji Maja Berović je objasnila da, u… »
Maja Berović bila uhapšena, pevačica priznala: "Priveli su i mene i supruga"
Blic 27.11.2023
Maja Berović gost je emisije Blic dan gde je govorila o karijeri i kolegama, a u jednom trenutku se i rasplakala kada je spomenula pokojnu pevačicu Donu Ares koja joj je bila velika podrška. Tokom igrice "JESAM-NISAM", Maja je na pitanje Aleksandra… »
Suze u programu uživo: Maja Berović se rasplakala zbog pokojne koleginice: "Ona mi je bila velika podrška"
Blic 27.11.2023
Pop zvezda Maja Berović gošća je emisije Blic dan gde je govorila o porodici, karijeri, prijateljima, a u jednom trenutku je otkrila da je poželela da prestane sa se bavi muzikom. Maja trenutno gostuje u studiju Blic dana koji možete pratiti na kanalu… »
Vesti dana »

Ponovo "kuvanje" na gotovo 40 stepeni! Stižu paklene vrućine, ovo je prognoza za naredne dane
Alo pre 56 minutajoš 24 povezane

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Azijska tržišta: Indeksi rastu, analiziraju se najnovije Trumpove prijetnje
SEEbiz pre 2 satajoš 55 povezanih

Putin: Nemam ništa protiv sastanka sa Zelenskim, ali uvjeti još nisu stvoreni
SEEbiz pre 11 minutajoš 40 povezanih