Povezane vesti

Policija je privela i mene i mog supruga! Maja Berović otkrila detalje nemilog događaja - "Morala sam sa njim..."

Policija je privela i mene i mog supruga! Maja Berović otkrila detalje nemilog događaja - "Morala sam sa njim..."

Mondo 27.11.2023
Pevačica Maja Berović priznala je kako je svojevremeno bila privedena sa suprugom, evo i zašto. Pevačica Maja Berović priznala je kako je svojevremeno bila privedena sa suprugom, evo i zašto. Gostujući u jednoj emisiji Maja Berović je objasnila… »
Maja Berović bila uhapšena, pevačica priznala: "Priveli su i mene i supruga"

Maja Berović bila uhapšena, pevačica priznala: "Priveli su i mene i supruga"

Blic 27.11.2023
Maja Berović gost je emisije Blic dan gde je govorila o karijeri i kolegama, a u jednom trenutku se i rasplakala kada je spomenula pokojnu pevačicu Donu Ares koja joj je bila velika podrška. Tokom igrice "JESAM-NISAM", Maja je na pitanje Aleksandra… »
Suze u programu uživo: Maja Berović se rasplakala zbog pokojne koleginice: "Ona mi je bila velika podrška"

Suze u programu uživo: Maja Berović se rasplakala zbog pokojne koleginice: "Ona mi je bila velika podrška"

Blic 27.11.2023
Pop zvezda Maja Berović gošća je emisije Blic dan gde je govorila o porodici, karijeri, prijateljima, a u jednom trenutku je otkrila da je poželela da prestane sa se bavi muzikom. Maja trenutno gostuje u studiju Blic dana koji možete pratiti na… »

Vesti dana »