Повезане вести

Полиција је привела и мене и мог супруга! Маја Беровић открила детаље немилог догађаја - "Морала сам са њим..."

Полиција је привела и мене и мог супруга! Маја Беровић открила детаље немилог догађаја - "Морала сам са њим..."

Мондо 27.11.2023
Певачица Маја Беровић признала је како је својевремено била приведена са супругом, ево и зашто. Певачица Маја Беровић признала је како је својевремено била приведена са супругом, ево и зашто. Гостујући у једној емисији Маја… »
Маја Беровић била ухапшена, певачица признала: "Привели су и мене и супруга"

Маја Беровић била ухапшена, певачица признала: "Привели су и мене и супруга"

Блиц 27.11.2023
Маја Беровић гост је емисије Блиц дан где је говорила о каријери и колегама, а у једном тренутку се и расплакала када је споменула покојну певачицу Дону Арес која јој је била велика подршка. Током игрице "ЈЕСАМ-НИСАМ", Маја је на… »
Сузе у програму уживо: Маја Беровић се расплакала због покојне колегинице: "Она ми је била велика подршка"

Сузе у програму уживо: Маја Беровић се расплакала због покојне колегинице: "Она ми је била велика подршка"

Блиц 27.11.2023
Поп звезда Маја Беровић гошћа је емисије Блиц дан где је говорила о породици, каријери, пријатељима, а у једном тренутку је открила да је пожелела да престане са се бави музиком. Маја тренутно гостује у студију Блиц дана који… »

Вести дана »