Povezane vesti
"Ima te svuda gde sam ja": Ovo je Eva koja je poginula u eksploziji gasne peći kod Zrenjanina, njen muž skrhan: "Nisi više…
Blic 27.11.2023
"Nisi više tamo gde si nekad bila, ali te ima svuda gde sam ja", piše ispod objave muškarca koji je povređen u eksploziji koja se dogodila u Zrenjaninu kada mu se kuća potpuno urušila i kada je izgubio svoju suprugu. Kako je "Blic" pisao, sumnja se da je… »
Ovo je eva koja je poginula kada joj se srušila kuća u Zrenjaninu: Posle eksplozije je izvlačili 4 sata! Muž se oprostio (foto)…
Kurir 27.11.2023
Eva M. (74) poginula je u stravičnoj eksploziji koja se u četvrtak dogodila u zrenjaninskom naselju Mužlja, kada je detonacija srušila njenu kuću. Od nastradale žene sada se potresnim rečima i njenom fotografijom oprostio njen suprug Mihalj (79), koji je… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Protest ispred Skupštine grada zbog oduzimanja dve prostorije Akademiji umetnosti, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 39 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Teheran uzvraća napadima širom regiona nakon izvještaja o pogođenoj nuklearci
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 45 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 52 minutajoš 25 povezanih
Ministarstvo kulture: Mala varnica, veliki dim – paviljon Srbije u Veneciji neoštećen
Danas pre 7 minutajoš 19 povezanih