Povezane vesti
SSP o napadu na Miketića: Šešeljizacija Srbije u punom jeku
Beta 27.11.2023
Stranka slobode i pravde (SSP) pružila je podršku Đorđu Miketiću i njegovoj porodici koji je dobio pretnje nakon nastupa predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ga je na Pinku nazvao "ljudskom sramotom" i rekao da rekao da o njemu zna neke stvari… »
Seksi fotke miketića: Vučićeva prljava igra!? (foto 18+)
Pravda 27.11.2023
Predsednik beogradskog odbora stranke Zajedno i narodni poslanik, Đorđe Miketić, na svoj mobilni telefon je primio sopstvene fotografije sa intimnim prizorima. Najavio je krivičnu prijavu i sve objavio na društvenim mrežama. Kaže da mu je BIA pre… »
Đorđe Miketić: Zašto se Vučić bavi mojim životom
Vreme 27.11.2023
Hronika Kopredsednik stranke Zajedno intimnu fotografiju na kojoj je navodno on, dobio pola dana nakon što je predsednik najavio da svašta zna o njemu. "Nije mi jasno šta sam sad uradio da me ovako napadnu, mislio sam da se ona afera sa fantomskim… »
Miketiću prete objavom privatne fotografije: „Podneću tužbu, a za svedoka pozvati Vučića“
N1 Info 27.11.2023
Narodni poslanik i predsednik gradskog odbora stranke Zajedno, Đorđe Miketić povodom pretnji koje je dobio putem poruke sa nepoznatog broja kaže za N1 da će podneti tužbu protiv NN lica, a za svedoka pozvati predsednika Srbije Aleksandra Vučića… »
Vučić počeo hajku na Miketića preko Pinka: Prete mu objavljivanjem intimnih fotografija, on pokazao jezivu prepisku i…
Nova 27.11.2023
Obračun s političkim neistomišljenicima režim u Srbiji je digao na viši nivo, pretnjama koje su upućene kopredsedniku Zajedno Đorđu Miketiću da će u javnosti biti objavljene njegove intimne fotografije. „Ovu fotografiju sam dobio u 11.27 sa… »
Miketić tvrdi da je dobio pretnje sa nepoznatog broja nakon izjava predsednika Srbije
Beta 27.11.2023
Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je danas da je dobio pretnje sa nepoznatog broja, nakon navoda predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "zna nešto" o njemu, i najavio da će zbog toga podneti tužbu protiv NN lica, a za svedoka pozvati… »
Miketiću prete privatnim fotografijama posle Vučićeve "najave" na Pinku: "BIA ne štiti državu"
Radio 021 27.11.2023
Narodni poslanik Đorđe Miketić objavio je da je sa nepoznatog broja dobio fotografiju u vidu ucene, što je deo hajke koja je pokrenuta protiv njega i u kojoj, kako kaže, učestvuje i predsednik Srbije. "Podneću krivičnu prijavu protiv NN lica, a za… »
Miketić: Nakon Vučićeve izjave dobijam pretnje sa nepoznatog broja
Novi magazin 27.11.2023
Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić izjavio je danas da je dobio pretnje sa nepoznatog broja, nakon navoda predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "zna nešto" o njemu, i najavio da će zbog toga podneti tužbu protiv NN lica, a za svedoka pozvati… »
„Za svedoka ću pozvati Vučića“: Miketiću prete objavom privatne fotografije, on najavio tužbu
Danas 27.11.2023
„Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić sinoć je u Hit tvitu najavio hajku protiv mene, nazvavši me ljudskom sramotom. A već danas sam u 11 sati i 27 minuta sa meni neopoznatog broja dobio fotografiju uz preteću poruku“, kaže za Danas Đorđe… »
„Ti znaš da ja znam“: Vučić nazvao Đorđa Miketića „ljudskom sramotom“
Danas 26.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom gostovanja na Pink televiziji, nazvao je Đorđa Miketića, predsednika beogradskog odbora stranke Zajedno, „ljudskom sramotom“. Vučić je u emisiji Hit tvit rekao da o detaljima ne sme da govori i da ga… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane