Povezane vesti
Tanji je korona spasila život: Zahvaljujući njoj, otkrila sam rak, a nisam imala nikakve simptome
Telegraf 27.11.2023
Ako čak 90 odsto obolelih osoba od raka pluća su pušači, Tanja smatra da je bolesti doprineo i stres. Dizajnerka Tanja Oreščanin je pre dve godine zahvaljujući koroni saznala da boluje od raka pluća. Ona otkriva detalje svoje borbe koja je bila teška i… »
"Korona mi je spasila: Život!" Neverovatna priča Tanje Oreščanin koja se izlečila od kancera: Zahvaljujući kovidu saznala sam…
Blic 27.11.2023
U Srbiji na svaka dva sata od raka pluća umre jedna osoba. Među obolelima je sve više mlađih žena, a više od 90 odsto su pušači. Dizajnerka Tanja Oreščanin, koja je pre dve godine je slučajno saznala da boluje od raka pluća, ispričala je svoju životnu… »
Vesti dana »
Priština: Sutra počinje podnošenje zahteva za boravišne dozvole i registraciju adrese
RTV pre 15 minutajoš 33 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Iranska vojska tvrdi da je pogodila sedište policije u Izraelu; Arakči: Modžtaba Hamnei je živ
Euronews pre 21 minutajoš 30 povezanih
Zelenski: Ukrajina želi novac i tehnologiju u zamenu za pomoć zemljama Bliskog istoka da se odbrane od dronova
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Luka Dončić u zagrljaju Marije Šarapove: Dok ceo svet bruji o raskidu sa verenicom, ponovo su se sreli
Mondo pre 21 minutajoš 48 povezanih
Shvatate li sada koliko je teško dostići nivo Novaka i velike trojke?! Alkarazov niz pobeda okončan već u martu, Siner razbio Zvereva!
Hot sport pre 2 satajoš 28 povezanih