Povezane vesti
Tanji je korona spasila život: Zahvaljujući njoj, otkrila sam rak, a nisam imala nikakve simptome
Telegraf 27.11.2023
Ako čak 90 odsto obolelih osoba od raka pluća su pušači, Tanja smatra da je bolesti doprineo i stres. Dizajnerka Tanja Oreščanin je pre dve godine zahvaljujući koroni saznala da boluje od raka pluća. Ona otkriva detalje svoje borbe koja je bila teška i… »
"Korona mi je spasila: Život!" Neverovatna priča Tanje Oreščanin koja se izlečila od kancera: Zahvaljujući kovidu saznala sam…
Blic 27.11.2023
U Srbiji na svaka dva sata od raka pluća umre jedna osoba. Među obolelima je sve više mlađih žena, a više od 90 odsto su pušači. Dizajnerka Tanja Oreščanin, koja je pre dve godine je slučajno saznala da boluje od raka pluća, ispričala je svoju životnu… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: promenljivo oblačno, toplo sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na nepogode
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 45 povezanih

Visoke koncentracije polena ambrozije u Beogradu i Srbiji izazivaju zdravstvene probleme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 42 povezane

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih