Povezane vesti

Volela bih da sam bolje birala oca moje ćerke! Rodila u 4. srednje i udala se tri puta: On bi trebalo da zarađuje više!

Volela bih da sam bolje birala oca moje ćerke! Rodila u 4. srednje i udala se tri puta: On bi trebalo da zarađuje više!

Mondo 27.11.2023
Kaja Ostojić postala je majka kada je imala samo 19 godina, a sad je progovorila o ocu svoje ćerke. Kaja Ostojić postala je majka kada je imala samo 19 godina, a sad je progovorila o ocu svoje ćerke. Pevačica Katarina Kaja Ostojić pored uspešne… »
"Volela bih da sam bolje birala oca za svoju ćerku": Kaja Ostojić rodila naslednicu sa 19 godina, progovorila o bivšem…

"Volela bih da sam bolje birala oca za svoju ćerku": Kaja Ostojić rodila naslednicu sa 19 godina, progovorila o bivšem…

Blic 27.11.2023
Pevačica Kaja Ostojić vrlo je mlada postala majka. Sa samo 19 godina rodila je ćerku Nikolinu, a sada je progovorila o ocu svog deteta. – Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stvari iskristalisale, pa sam mogla da imam i… »
"Dala bih više vremena sebi da izaberem oca svom detetu" Kaja Ostojić progovorila o prvom bivšem mužu, zbog ovoga se…

"Dala bih više vremena sebi da izaberem oca svom detetu" Kaja Ostojić progovorila o prvom bivšem mužu, zbog ovoga se…

Kurir 27.11.2023
Kaja Ostojić progovorila o ocu svoje ćerke koju je rodila sa samo 19 godina. Iako tvrdi da se ne kaje što je rano postala majka, jednu stvar bi iz tog perioda bi volela da može da promeni. – Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni… »

Vesti dana »