Повезане вести
Мајка убијеног дечака из "Рибникара": Имам једну преписку између Косте и Андрије...
Телеграф 27.11.2023
Многи су ме питали одакле ми снага. Увек одговорим исто, из љубави према Андрији, прича храбра мајка. Новембар ове године је посвећен Андрији Чикићу, талентованом дечаку који је страдао у масакру у Рибникару. Након импресивног… »
Концерт Музичке школе "Јосип Славенски" посвећен Андрији Чикићу сутра у Коларцу
Телеграф 27.11.2023
Своју песму "Заувечни", коју је написала потресена ужасном трагедијом, прочитаће Тијана Ж. Ковачевић, бивша ученица школе, сада студенткиња Академије уметности у Новом Саду. У уторак 28. новембра у 20 часова у Коларчевој… »
"Имам преписку између мог сина и дечака убице!" Мајка убијеног ученика из "Рибникара" - Молио га је...
Мондо 27.11.2023
Мајка убијеног дечака из Рибникара је говорила о дечаку убици и поменула преписку са њеним сином. Мајка убијеног дечака из Рибникара је говорила о дечаку убици и поменула преписку са њеним сином. Новембар ове године је посвећен… »
Вести дана »
Ал Џазира о комеморативном скупу у Новом Саду: Пад надстрешнице симбол дубоко укорењене корупције
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Трагедија у Кенији: Кише активирале клизишта: Погинула најмање 21 особа, 30 се води као нестало
Блиц пре 32 минутајош 1 повезана
Људи избодени ножем у возу: Ужасан напад у Енглеској: "Сцене су стравичне" (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Ким Џонг Ун: Северна Кореја спремна да брани суверенитет свим средствима
Политика пре 2 сатајош 1 повезана