Повезане вести
Тресао сам се кад сам се упознао са њим: Никола Ђуричко остварио сан, а проговорио и о повратку у Србију: У Америци сам…
Курир 27.11.2023
Глумац Никола Ђуричко одлучио је да заплива у музичким водама, те је своје обожаваоце обрадовао и првим албумом, под називом "По сећању", који је издао са својим бендом Џони миднајт трио. У једном студију у Лос Анђелесу… »
Ђуричко: Коначно ми се остварио дечачки сан – имам бенд
Н1 Инфо 27.11.2023
Никола Ђуричко представио је данас први албум свог бенда Џони Миднајт трио, ког чине поред Ђуричка који свира гитару и пева, и Александар Панић звани Мексико који свира бас и Срђан Миленковић бубњеве. Албум под називом „По… »
Никола Ђуричко представио деби албум бенда Џони Миднајт Трио: Дечачки сан ми је био да имам бенд, направим графит, упознам…
Данас 27.11.2023
Није први пут да се са бине чуло „Ћао, ја сам Никола Ђуричко, наш познати глумац“, јер Џони има обичај да то каже на стенд ап наступима и разним гостовањима. Данас смо то први пут чули када је Никола Ђуричко дошао да промовише… »
Никола Ђуричко објавио први албум: Мој дечачки сан је био да имам свој бенд и да напишем графит
Блиц 27.11.2023
Од данас на Јутјуб каналу је доступан први албум бенда “Џони Миднајт Трио” под називом “По сећању”. Бенд је основан 29. новембра 2021. године у Лос Анђелесу и чине га Никола (Џони) Ђуричко - гитара и вокал, Александар… »
Остварио сам дечачки сан! Ђуричко стигао у Београд да представи рок албум - Говорио о животу у Америци - "Желим Оскара"
Мондо 27.11.2023
Никола Ђуричко открио да му је бенд одувек била велика жеља, па је представио бенд и први албум. На промоцији урадио нешто неочекивано! Никола Ђуричко открио да му је бенд одувек била велика жеља, па је представио бенд и први… »
Вести дана »
Козма: Мрдићев шатор остао на степеништу Скупштине као да је заштићено културно наслеђе
Н1 Инфо пре 6 минутајош 46 повезаних
Откривен идентитет жене која је претила посланицима: Међу ћацијима који су кидисали на опозицију и председник Скупштине Савски венац ФОТО
Нова пре 26 минутајош 34 повезане
Савић: Секундарне санкције НБС биле би велики удар на финансијски систем земље
НИН пре 11 минутајош 46 повезаних
Транскрипт разговора Трампових и Путинових људи: "Доњецк и размена територија"
Вечерње новости пре 1 сатјош 47 повезаних
Снег врло брзо стиже у Београд: Метеоролог Недељко Тодоровић открива какви ће бити последњи дани новембра
Блиц пре 4 сатијош 27 повезаних