Povezane vesti
Nikola Đuričko: Promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt!
Svet plus 27.11.2023
Danas je u džez kantini Lisabon mts Dvorane održana promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt trio kog čine Nikola (Džoni) Đuričko koji svira gitaru i peva, Aleksandar Panić zvani Meksiko koji svira bas i Srđan Milenković bubnjeve. Album pod nazivom „Po… »
„Zbog devojke sam dobio batine, grupa autora mi je ‘radila’ ovaj nos“: Nikola Đuričko postao muzičar, pa otkrio da je prvu…
Nova 27.11.2023
Glumac ostvario svoj dečački san. Poznati glumac Nikola Đuričko danas je održao promociju svog prvog albuma u okviru benda „Midnajt Trio“. Đuričko nam je otkrio da je ovaj album jedan od njegovih dečačkih snova, te da je kao mali maštao o tome da jednog… »
Poznati glumac Nikola Đuričko snimio album: „Ostvario mi se dečački san“
Nova 27.11.2023
Glumac se otisnuo u pevačke vode. Poznati glumac Nikola Đuričko danas je održao promociju svog prvog albuma u okviru benda „Midnajt Trio“. Danas je u džez kantini Lisabon mts Dvorane održana promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt trio kog čine Nikola… »
Vesti dana »

Na ovaj deo Srbije uskoro će se sručiti grad: Rhmz objavio hitno upozorenje na pljuskove sa grmljavinom
Mondo pre 29 minutajoš 30 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 4 satijoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 34 minutajoš 92 povezane

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 24 minutajoš 16 povezanih