Povezane vesti
Nikola Đuričko: Promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt!
Svet plus 27.11.2023
Danas je u džez kantini Lisabon mts Dvorane održana promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt trio kog čine Nikola (Džoni) Đuričko koji svira gitaru i peva, Aleksandar Panić zvani Meksiko koji svira bas i Srđan Milenković bubnjeve. Album pod… »
„Zbog devojke sam dobio batine, grupa autora mi je ‘radila’ ovaj nos“: Nikola Đuričko postao muzičar, pa otkrio da…
Nova 27.11.2023
Glumac ostvario svoj dečački san. Poznati glumac Nikola Đuričko danas je održao promociju svog prvog albuma u okviru benda „Midnajt Trio“. Đuričko nam je otkrio da je ovaj album jedan od njegovih dečačkih snova, te da je kao mali maštao o… »
Poznati glumac Nikola Đuričko snimio album: „Ostvario mi se dečački san“
Nova 27.11.2023
Glumac se otisnuo u pevačke vode. Poznati glumac Nikola Đuričko danas je održao promociju svog prvog albuma u okviru benda „Midnajt Trio“. Danas je u džez kantini Lisabon mts Dvorane održana promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt trio kog… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti biciklisti prenoćili u Štutgartu: Vrščani proveli noć ispred opštine, pešači se do Kraljeva
N1 Info pre 29 minutajoš 1 povezana

Studenti prespavali ispred zgrade opštine u Vršcu: Pozvali sve na generalni štrajk
Nova pre 1 satjoš 4 povezane

Smena sunca i oblaka ove nedelje u Srbiji, kiša, počinje da duva košava: Evo kakva će biti temperatura
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih

Mario Vargas Ljosa: Div južnoameričke književnosti, snažan koliko i njegova proza
Danas pre 34 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Napad na Zaporožje, eksplozije u Odesi; Ruska PVO oborila 52 ukrajinska drona tokom noći
RTV pre 3 minutajoš 14 povezanih