Povezane vesti
Nikola Đuričko: Promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt!
Svet plus 27.11.2023
Danas je u džez kantini Lisabon mts Dvorane održana promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt trio kog čine Nikola (Džoni) Đuričko koji svira gitaru i peva, Aleksandar Panić zvani Meksiko koji svira bas i Srđan Milenković bubnjeve. Album pod… »
„Zbog devojke sam dobio batine, grupa autora mi je ‘radila’ ovaj nos“: Nikola Đuričko postao muzičar, pa otkrio da…
Nova 27.11.2023
Glumac ostvario svoj dečački san. Poznati glumac Nikola Đuričko danas je održao promociju svog prvog albuma u okviru benda „Midnajt Trio“. Đuričko nam je otkrio da je ovaj album jedan od njegovih dečačkih snova, te da je kao mali maštao o… »
Poznati glumac Nikola Đuričko snimio album: „Ostvario mi se dečački san“
Nova 27.11.2023
Glumac se otisnuo u pevačke vode. Poznati glumac Nikola Đuričko danas je održao promociju svog prvog albuma u okviru benda „Midnajt Trio“. Danas je u džez kantini Lisabon mts Dvorane održana promocija prvog albuma benda Džoni Midnajt trio kog… »
Vesti dana »

VIDEO Jokić isključen, Denver se raspao kako se ne pamti u NBA: Oklahoma isprovocirala Srbina i postavila NBA rekord
Nova pre 56 minutajoš 12 povezanih

Moskva proglasila prekid vatre tokom obeležavanja Dana pobede, Kijev se nije odazivao pozivu Putina na primirje
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih

Vučić danas u Moskvi sa ruskim patrijarhom Kirilom i predsednikom Kazahstana
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Olga Danilović pobedila na startu mastersa u Rimu, u 2. kolu protiv Kineskinje
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Marsenić (Novi DSS): Svakom predsedniku Srbije je mesto na Paradi pobede u Moskvi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana