Povezane vesti
„Verovao sam da mi apsolutno nema spasa, da je gotovo“: Džon Travolta otkrio kako je zamalo poginuo, zajedno sa svojom…
Nova 27.11.2023
Glumac Džon Travolta nedavno je otkrio da ga je jedno traumatično iskustvo nateralo da prihvati ulogu u filmu "Pastir". Ovo ostvarenje govori o mladom pilotu koji pokušava bezbedno da prizemlji avion nakon što mu se, tokom leta, dogodio električni kvar… »
Poznati glumac za dlaku izbegao smrt Našao se u životnoj opasnosti, a sekunda ga delila od letalnog ishoda
Alo 27.11.2023
Džon Travolta je sa svojom porodicom leteo iznad Vašingtona, a smrt su izbegli za dlaku. Glumac Džon Travolta 1992. godine našao se u životnoj opasnosti kada je pilotirao avionom. Naime, Džon je tada sa svojom porodicom leteo iznad Vašingtona, a smrt su… »
"Mislio sam da je gotovo, nema mi spasa" Džon Travolta progovorio o svom bliskom susretu sa smrću: "To će me pratiti zauvek"
Kurir 27.11.2023
Džon Travolta otkrio je kako ga je iskustvo bliskog susreta sa smrću koje je doživeo dok je upravljao avionom 1992. godine inspirisalo da preuzme ulogu u novom Dizni+ kratkom filmu "Pastir". "Pastir" govori o mladom pilotu koji pokušava bezbedno da sleti… »
Vesti dana »

Savet EU usvojila najobimniji 18. paket sankcija protiv Rusije
Euronews pre 28 minutajoš 63 povezane

Dva okruga Srbije na udaru pljuskova do kraja dana! Najavljena još jedna pojava, budite na oprezu
Telegraf pre 33 minutajoš 39 povezanih

Savet EU usvojio najobimnije sankcije Rusiji; Gruško: Trgovina Moskve i Unije bi mogla da padne na nulu
RTS pre 13 minutajoš 26 povezanih