Повезане вести

„Веровао сам да ми апсолутно нема спаса, да је готово“: Џон Траволта открио како је замало погинуо, заједно са својом…

„Веровао сам да ми апсолутно нема спаса, да је готово“: Џон Траволта открио како је замало погинуо, заједно са својом…

Нова 27.11.2023
Глумац Џон Траволта недавно је открио да га је једно трауматично искуство натерало да прихвати улогу у филму "Пастир". Ово остварење говори о младом пилоту који покушава безбедно да приземљи авион након што му се, током лета… »
Познати глумац за длаку избегао смрт Нашао се у животној опасности, а секунда га делила од леталног исхода

Познати глумац за длаку избегао смрт Нашао се у животној опасности, а секунда га делила од леталног исхода

Ало 27.11.2023
Џон Траволта је са својом породицом летео изнад Вашингтона, а смрт су избегли за длаку. Глумац Џон Траволта 1992. године нашао се у животној опасности када је пилотирао авионом. Наиме, Џон је тада са својом породицом летео… »
"Мислио сам да је готово, нема ми спаса" Џон Траволта проговорио о свом блиском сусрету са смрћу: "То ће ме пратити заувек"

"Мислио сам да је готово, нема ми спаса" Џон Траволта проговорио о свом блиском сусрету са смрћу: "То ће ме пратити заувек"

Курир 27.11.2023
Џон Траволта открио је како га је искуство блиског сусрета са смрћу које је доживео док је управљао авионом 1992. године инспирисало да преузме улогу у новом Дизни+ кратком филму "Пастир". "Пастир" говори о младом пилоту који… »

Вести дана »