Povezane vesti
"Iznad onoga što ljudsko biće može da podnese, približavaju se genocidu" Palestinka o ratu: Nemamo struju, vodu i hranu
Mondo 28.11.2023
Ispovest Palestinke o ratu između Hamasa i Izraela. Ispovest Palestinke o ratu između Hamasa i Izraela. Fatma Ašour, palestinska advokatica i aktivistkinja za ljudska prava živi u Kan Junisu na jugu Gaze i ona je ispričala kako izgleda život u ovom delu… »
Voda? Nema. Hrana? Nema. Sapun? Nema. Gorivo? To je suvo zlato: Ovako izgleda borba za život na jugu Gaze, gde se ljudi tuku…
Nova 28.11.2023
Rat u Gazi bukti već više o mesec dana, broj žrtava raste svakodnevno, a život ljudi pod kostantnim bombardovanjem je izuzetno težak. Nema izgleda kada će se i da li će situacija iole stabilizovati, a stanovnici Gaze se dovijaju na različite načine da bi… »
Vesti dana »
Novi bilans: U poplavama u Nepalu poginulo 157 osoba, stotine turista se vode kao nestale
N1 Info pre 3 satajoš 46 povezanih
Fudbaler Zvezde citirao Kobija Brajanta pred meč sa Viktorijom
Telegraf pre 18 minutajoš 51 povezana
"Putin tajno primio Trampovog čoveka" General bez dileme: Nešto veliko se sprema, nisu ovo slučajnosti!
Kurir pre 2 satajoš 58 povezanih
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 23 minutajoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih