Повезане вести

Вратићу се ја у НБА, још сам млад! Петрушев добио отказ после три меча, али сан још живи: Сад сам морао да одем...

Вратићу се ја у НБА, још сам млад! Петрушев добио отказ после три меча, али сан још живи: Сад сам морао да одем...

Мондо 28.11.2023
Филип Петрушев се вратио у Евролигу после кратког излета у НБА, али се нада да ће се опет вратити. Филип Петрушев се вратио у Евролигу после кратког излета у НБА, али се нада да ће се опет вратити. Српски кошаркаш Филип Петрушев… »
"Увек црвено-бели": Огласио се Филип Петрушев после потписивања уговора са Олимпијакосом (фото)

"Увек црвено-бели": Огласио се Филип Петрушев после потписивања уговора са Олимпијакосом (фото)

Вечерње новости 28.11.2023
Српски кошаркаш Филип Петрушев потписао је трогодишњи уговор са Олимпијакосом. Фото АП Петрушев се враћа у Европу после кратког боравка у НБА лиги. Он је по завршетку прошле сезоне из Црвене звезде прешао у Филаделфију, за коју… »
Огласио се Филип Петрушев: Његова порука ће одушевити навијаче Звезде!

Огласио се Филип Петрушев: Његова порука ће одушевити навијаче Звезде!

Телеграф 28.11.2023
После епизоде у НБА, уследио је повратак у Евролигу. Српски репрезентативац Филип Петрушев нови је кошаркаш Олимпијакоса, саопштио је грчки великан. Како се наводи, Петрушев је потписао трогодишњи увовор. Петрушев је претходног… »
"Делијама" се ово неће свидети: Филип Петрушев има нови клуб - и то који!

"Делијама" се ово неће свидети: Филип Петрушев има нови клуб - и то који!

Вечерње новости 28.11.2023
Кошаркаш Филип Петрушев био је ових дана предмет многих нагађања где би, после не баш најсрећнијих дана у НБА, могао да настави каријеру, а најновије вести везане за репрезентативца Србије везане су за црвено-бели табор. ФОТО… »

Вести дана »