Povezane vesti

„Sa Lenkom u naručju sam bosa prešla put i rekla ljudima da sklone decu iza bankine“: Hrabra supruga poginulog…

„Sa Lenkom u naručju sam bosa prešla put i rekla ljudima da sklone decu iza bankine“: Hrabra supruga poginulog…

Nova 28.11.2023
Sveštenik Nemanja V. nastradao je u lančanom sudaru koji se dogodio u nedelju na putu Kragujevac - Batočina, u mestu Botunje, a njegova porodica neutešna je zbog gubitka koji su doživeli. H. V, supruga stradalog sveštenika, u razgovoru za Nova.rs… »
Porodica i prijatelji se opraštaju od stradalog sveštenika: Ovo je Nemanja koji je poginuo u teškom lančanom sudaru kod…

Porodica i prijatelji se opraštaju od stradalog sveštenika: Ovo je Nemanja koji je poginuo u teškom lančanom sudaru kod…

Nova 28.11.2023
Porodica i prijatelji opraštaju se od sveštenika Nemanje Veličkovića, koji je nastradao u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kragujevca, u kojoj je povređeno osmoro ljudi, od kojih je šestoro dece, koja su zadržana na Dečijoj hirurgiji… »
"Zbogom dragi moj sine": Oglasio se otac sveštenika koji je poginuo u lančanom sudaru: Neka te vodi anđeo čuvar i podari…

"Zbogom dragi moj sine": Oglasio se otac sveštenika koji je poginuo u lančanom sudaru: Neka te vodi anđeo čuvar i podari…

Blic 28.11.2023
- Sine moj, odlaziš od nas, ostavljaš nas same - reči su oca Nemanje V., sveštenika koji je nastradao u nedelju u stravičnom lančanom sudaru na putu Kragujevac - Batočina. Nemanja je bio za volanom jednog od automobila koji je učestvovao u… »
"Sine moj Nemanja, nek ti gospod bog podari rajska nasleđa": Otac i brat stradalog sveštenika se oprostili potresnim rečima!

"Sine moj Nemanja, nek ti gospod bog podari rajska nasleđa": Otac i brat stradalog sveštenika se oprostili potresnim rečima!

Kurir 28.11.2023
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 18.50 sati u mestu Botunje, na državnom putu od Batočine prema Kragujevcu, poginuo je sveštenik Braničevske eparhije Nemanja Veličković (33), a na društvenim mrežama su se od njega… »
"Šta se dešava posle: Smrti?" Sveštenik koji je poginuo u stravičnom lančanom sudaru uoči nesreće objavio reči koje…

"Šta se dešava posle: Smrti?" Sveštenik koji je poginuo u stravičnom lančanom sudaru uoči nesreće objavio reči koje…

Blic 28.11.2023
U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć na državnom putu Kragujevac - Batočina poginuo je Nemanja V. (33), sveštenik Braničevske eparhije. Nemanja je uoči tragedije na svom Fejsbuku postavio članak sa nazivom "Šta se dešava posle smrti?"… »
Kao da je naslutio tragediju: Sveštenik koji je poginuo kod Kragujevca, dan pre tragedije objavio jezivi članak na svom…

Kao da je naslutio tragediju: Sveštenik koji je poginuo kod Kragujevca, dan pre tragedije objavio jezivi članak na svom…

Kurir 28.11.2023
Sveštenik Braničevske eparhije Nemanja Veličković (33) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 18.50 sati u mestu Botunje, na državnom putu od Batočine prema Kragujevcu. Nemanja je, kako saznajemo, poginuo na… »
Ovo je sveštenik koji je nastradao kod Kragujevca! U kolima sa Nemanjom bila supruga i troje dece: U nesreći povređeno još…

Ovo je sveštenik koji je nastradao kod Kragujevca! U kolima sa Nemanjom bila supruga i troje dece: U nesreći povređeno još…

Blic 27.11.2023
U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć na državnom putu Kragujevac - Batočina poginuo je Nemanja V. (33), sveštenik Braničevske eparhije. Nemanja je bio za volanom jednog od automobila koji je učestvovao u lančanom sudaru, a sa njim je u… »

Vesti dana »