Повезане вести

Како је Петар Јањатовић освануо на листи Чеде Јовановића

Како је Петар Јањатовић освануо на листи Чеде Јовановића

Време 28.11.2023
Избори 2023 Ову предизборну кампању одликује и епидемија лажних потписа, каже адвокат Драган Маравић, члан ГИК-а поводом открића да су злоупотребљени и подаци Петра Јањатовића. Петар Јањатовић, новинар и рок критичар, још… »
Потписе за изборе у Београду предали у „фото-финишу“: Тактика или проблеми са сакупљањем потписа?

Потписе за изборе у Београду предали у „фото-финишу“: Тактика или проблеми са сакупљањем потписа?

Данас 28.11.2023
Међу последњима за београдске изборе своје потписе предали су представници изборних листи “Ћале ово је за тебе”, “Чедомир Јовановић – Мора другачије”, “Ми – Глас из Народа”, као и мањинске “Руски мањински савез”, у оквиру које… »
Јелена Зорић: Фалсификовање потписа је чист организовани криминал

Јелена Зорић: Фалсификовање потписа је чист организовани криминал

Време 28.11.2023
Избори 2023 „Видим да је ГИК потпуно незаинтересован за овај случај, не оглашава се ниједан државни орган попут заштитника грађана, повереника, тужилаштва. Ја ћу користити сва правна средства, али мислим да судије, повереници и… »
Како да проверите да ли вам је странка фалсификовала потпис за изборе?

Како да проверите да ли вам је странка фалсификовала потпис за изборе?

Време 28.11.2023
Избори 2023. Међу онима чији су потписи фалсификовани су новинарка Јелена Зорић, глумица Бојана Маљевић, као и Софија Тодоровић из Иницијативе младих за људска права Прочитајте још Прљаве предизборне игре: Лажни потпис… »
Софија Тодоровић: За неповерење у политику одговорне су политичке странке с највећом моћи

Софија Тодоровић: За неповерење у политику одговорне су политичке странке с највећом моћи

Нова 28.11.2023
Програмска директорка Иницијативе младих за људска права Софија Тодоровић била је гошћа јутарњег програма "Пробуди се", где се осврнула на чињеницу да је њено име и презиме завршило на једној листи, а да то она није учинила… »
Срамна одлука ГИК: Јелени Зорић фалсификовали потписе, а онда јој одбили приговоре! Зорић: Шта је следеће, да ми продају стан…

Срамна одлука ГИК: Јелени Зорић фалсификовали потписе, а онда јој одбили приговоре! Зорић: Шта је следеће, да ми продају стан…

Нова 28.11.2023
Оба приговора која је јуче Градској изборној комисији поднела новинарка Јелена Зорић, јер је њен потпис фалсификован на две изборне листе - одбијен је као неоснован. У образложењу практично кажу да су ове листе сачињене и… »
Јелени Зорић фалсификовали потписе, а ГИК јој одбио приговоре

Јелени Зорић фалсификовали потписе, а ГИК јој одбио приговоре

Данас 28.11.2023
Оба приговора која је јуче Градској изборној комисији поднела новинарка Јелена Зорић, јер је њен потпис фалсификован на две изборне листе – одбијен је као неоснован. У образложењу практично кажу да су ове листе сачињене и… »
Јелена Зорић о њеном потпису на две изборне листе: Чак и да се тата мој кандидује, као новинар не бих му потписала листу

Јелена Зорић о њеном потпису на две изборне листе: Чак и да се тата мој кандидује, као новинар не бих му потписала листу

Данас 27.11.2023
„Ни за једну политичку странку или покрет који учествује на изборима никада нисам дала потпис. Као новинар чак и да се тата мој кандидује не бих му потписала листу“,каже за Данас новинарка Јелена Зорић , коментаришући то што се… »

Вести дана »