Повезане вести

Имамо још само 5 минута, а он тражи 200 марака да се појави! Поповић се присетио непријатне сцене: Ко п***шани смо били!

Имамо још само 5 минута, а он тражи 200 марака да се појави! Поповић се присетио непријатне сцене: Ко п***шани смо били!

Мондо 28.11.2023
Саша Поповић присетио се једне анегдоте с покојном легендом ромске музике, Шабаном Бајрамовићем. Саша Поповић присетио се једне анегдоте с покојном легендом ромске музике, Шабаном Бајрамовићем. Креативни директор "Гранда", Саша… »
„Да си ми послао 200 марака, дошао бих“: Саша Поповић открио како се наш популарни певач није појавио на заказаном снимању, а…

„Да си ми послао 200 марака, дошао бих“: Саша Поповић открио како се наш популарни певач није појавио на заказаном снимању, а…

Нова 28.11.2023
Саша Поповић деценијама сарађује највећим звездама музичке сцене. Саша Поповић често се у својим интервјуима присећа бројних занимљивости када су у питању сарадње са музичким звездама наше естрадне сцене. Креативни директор… »
"Да си ми послао 200 марака, дошао бих": Саша Поповић открио који певач се није појавио на сцени, па шокирао одговором

"Да си ми послао 200 марака, дошао бих": Саша Поповић открио који певач се није појавио на сцени, па шокирао одговором

Блиц 28.11.2023
Саша Поповић деценијама сарађује највећим именима са музичке сцене, а неки од њих више нису међу живима, али их се он неретко сети у својим интервјуима. Креативни директор "Гранда" једном приликом присетио се анегдоте са краљем… »
"Да си ми послао 200 марака, дошао бих" Саша Поповић открио који певач се није појавио на сцени, а још и испао шмекер! Шок!…

"Да си ми послао 200 марака, дошао бих" Саша Поповић открио који певач се није појавио на сцени, а још и испао шмекер! Шок!…

Курир 28.11.2023
Саша Поповић, креативни директор "Гранда", једном приликом присетио се анегдоте са краљем ромске музике Шабаном Бајрамовићем, који је преминуо 2008. године. - Године 1994. направио сам песму "Медени колачи" и позвао Драгана… »

Вести дана »