Povezane vesti
Dodik: Sa Vučićem je ojačalo bratstvo Srba
Politika 28.11.2023
Kao veliki srpski graditelj, Aleksandar Vučić je sagradio za građane Srbije i RS ono što njegovi prethodnici nisu smeli ni da pomenu, a kamo li da urade, istakao je Milorad Dodik. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da predsednik Srbije… »
Brze ceste kroz Mačvu
Vesti online 28.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na obeležavanju početka radova na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević-Badovinci izjavio da je srećan što Srem i Mačva dobijaju taj put, istakavši da će se do Bijeljine stizati od Beograda za sat i 15… »
Vesti dana »

Dobrodošli u temperaturni haos! Rhmz objavio prognozu, danas vrelo, očekuju se i tropske noći, ali i kiša!
Telegraf pre 26 minutajoš 19 povezanih

„Znam šta da radim protiv Zvereva“: Đoković zapretio rivalima, dugo se nije osećao ovako
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Krv na sve strane, ljudi vrište: Pucnjava kod tržnog centra, stižu jezivi snimci iz Toronta: Napadači u bekstvu, policija blokirala sve (foto, video)
Blic pre 52 minutajoš 11 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Na snagu stupile Trampove udvostručene carine na čelik: Najteže pogođeni Meksiko i Kanada
Radio 021 pre 32 minutajoš 8 povezanih