Povezane vesti
"Bacio me je na pod, prisilio da ga zadovoljim": Oglasila se devojka koja je optužila političara Srđana Egića za silovanje…
Blic 28.11.2023
Devojka Nina Šipoš, koja je prijavila za silovanje političara Srđana Egića koji je 8. marta uhapšen, sada se oglasila na svom Fejsbuku. On je, podsećanja radi uhapšen zbog sumnje da je, 8. marta, u jednom stanu, silovao dvadesetjednogodišnju devojku… »
„Mene ne zanima što ne želiš, ja želim“: Progovorila devojka za čije silovanje se sumnjiči novosadski političar, na Fejsbuku…
Nova 28.11.2023
Novosadski političar Srđan Egić optužen je da je silovao manekenku Ninu Š. (21), 8. marta ove godine, nakon što se ona javila na oglas za stan, koji je pomenuti političar postavio. Kobnog dana kada se napad dogodio, Nina Š. se našla sa osumnjičenim… »
Vesti dana »
Nove kontardiktornosti u slučaju Senjak: Da li su ubica i žrtva došli samoinicijativno ili na poziv (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 53 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Serbian News Media pre 6 satijoš 29 povezanih
Opozicija kritikuje: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
Nedeljnik pre 3 satajoš 76 povezanih
Novi Endi Mari oduševio sve na Vimbldonu, izbacio legendarnog tenisera i prošao u četvrtfinale
Telegraf pre 29 minutajoš 49 povezanih