Povezane vesti
Prostakluk bez granica: Sramne uvrede Šolakovog novinara na račun predsednika Vučića i SNS-a
Večernje novosti 28.11.2023
ŽELjKO Veljković, novinar Nove S, izneo je sramne uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića. Foto: Printskrin/Tviter/Lazidetektor Veljković je predsednika države nazvao "ozbiljnim moralnim bednikom". A pored uvreda upućenih Vučiću, Šolakov… »
Vučić i njegov dvojnik u "okršaju"! Predsednik objavio hit snimak, svi u čudu: "Lepo sam rekao da ništa ne potpisuješ"…
Kurir 28.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi šaljivi snimak na TikToku, koji je pobrao brojne simpatije. Naime, na snimku vide se predsednik Vučić i dečko po imenu Dalibor Golubović, koji ga maestralno dobro imitira. @jasamaleksandar Lepo sam… »
Vučić u okršaju sa dvojnikom: Ovo do sad nije viđeno
Telegraf 28.11.2023
Njihov prvi video ima više od 1,4 miliona pregleda, te se odlučili da snime još jedan, ali ovaj put uživo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gotovo svaki dan objavljuje videe na društvenoj mreži TikTok, a jedan od najgledanijih je onaj na kom… »
Vučić ugostio svog dvojnika u Predsedništvu: Rekao sam da ništa ne potpisujete (video)
Blic 28.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi šaljivi snimak na TikToku. On je na njemu pokazao kako je ugostio svog "dvojnika" u Predsedništvu, odnosno mladića koji se na društvenim mrežama predstavlja pod nadimkom dnevna.doza.predsednika… »
Sramne uvrede šolakovog novinara Prostačko blaćenje predsednika Vučića i SNS-a
Alo 28.11.2023
Željko Veljković, novinar Nove S, izneo je sramne uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića. Veljković je predsednika države nazvao "ozbiljnim moralnim bednikom". Printscreen A pored uvreda upućenih Vučiću, Šolakov novinar na Tviteru je… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane