Povezane vesti
Svaka treća žena u Srbiji odrekla bi se imovine u korist muškarca: Većina i ne zna da bi ostala bez ove pomoći države ako…
Kurir 28.11.2023
Prema istraživanju Republičkog geodetskog zavoda, žene u Srbiji vlasnice su samo 25% ukupne imovine, odnosno svega 6% nekretnina u državi, saopštila je danas Direktorka za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena UN u Srbiji Milana Rikanović na… »
Prećutani patrijarhat: Žene se i dalje odriču nasledstva, samo četvrtina ima svoju imovinu
N1 Info 28.11.2023
Imovinu u svom vlasništvu ima samo 25 odsto žena u Srbiji, a tek 16 odsto njih u seoskim sredinama, gde se one odriču nasledstva zbog tradicije, običaja i nepisanih pravila, ukazano je na današnjoj konferenciji "Pravo na nasleđivanje - put ka rodnoj… »
Vesti dana »
Katastrofalno veče za Bogdana Bogdanovića: Darko Rajaković ubedljivo slavio u sudaru Srba! (video)
Hot sport pre 46 minutajoš 22 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael tvrdi da je Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre, napad IDF na jug Libana
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih
Najnovija najava RHMZ-a: Uskoro stiže novo zahlađenje - sa plus 20, vraćamo se u pravu zimu
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih