Повезане вести

Ћелаве главе, пивски стомаци и промаје на рачуну: Јелена Карлеуша одбрусила мушкарцима - Не говорите ми да сам баба

Ћелаве главе, пивски стомаци и промаје на рачуну: Јелена Карлеуша одбрусила мушкарцима - Не говорите ми да сам баба

Стори 28.11.2023
У време ејџизма, када се глорификују младост и лепота, јавним личностима није лако. Сви коментаришу њихове нове боре и седе власи, али Јелена Карлеуша године не крије. Певачица своје рођендане дочекује са радошћу, а зашто и не… »
Карлеушу увредили, она побеснела: Сваки пут када неко каже да су жене “бабе” са 45, мени се изрази још један трбушњак

Карлеушу увредили, она побеснела: Сваки пут када неко каже да су жене “бабе” са 45, мени се изрази још један трбушњак

Вести онлине 28.11.2023
Јелена Карлеуша је у августу напунила 45 година, али и даље наступа и слика се у изазовним костимима којима наглашава своје облине. Певачица је несумњиво и даље атрактивна, али поједини корисници друштвених мрежа сматрају да… »
Овако бесну карлеушу дуго нисте чули! Јк се изнервирала јер жене од 45 називају бабама, одбрусила бруталним речником и…

Овако бесну карлеушу дуго нисте чули! Јк се изнервирала јер жене од 45 називају бабама, одбрусила бруталним речником и…

Курир 28.11.2023
Јелена Карлеуша, која је веома активна на друштвеним мрежама, на којима скоро увек износи своје ставове и мишљења, и овај пут је, у свом стилу, поручила свима да жене од 45 година никако не могу бити бабе. - Сваки пут када ме… »

Вести дана »