Повезане вести
Гоца Тржан бацила око на мужа од колегинице: "Причала ми је како је добар фрајер, кренула сам за њим да га вратим"
Блиц 28.11.2023
Певачица Гоца Тржан била је гост у емисији "Никад није касно", а једна такмичарка изненадила ју је када је поделила анегдоту у којој се певачица "набацивала" њеном супругу. Наиме, певачица Ружица Чавић Томићевић појавила се као… »
Гоца Тржан се набацивала певачицином мужу! Његова жена открила шта су радили на мору: Одмах сам кренула да га вратим!
Мондо 28.11.2023
Учесница такмичења "Никад није касно" открила је да је Гоца Тржан у више наврата хвалила њеног мужа и говорила да је одличан фрајер. Учесница такмичења "Никад није касно" открила је да је Гоца Тржан у више наврата хвалила… »
"Пришла је и рекла да ми је муж добар фрајер" Гоца Тржан се набацивала супругу такмичарке, па све јавно признала
Курир 28.11.2023
У протеклој емисији „Никад није касно“ многе је изненадило појављивање певачице Ружице Чавић Томићевић која је након дужег одсуства са сцене решила да се врати на велика врата, и то кроз ово популарно регионално музичко… »
Вести дана »

У Новом Саду одблокиране три велике раскрснице, нове блокаде поподне; У Београду проходне готово све саобраћајнице, повремене блокаде појединих локација
РТВ пре 5 минутајош 64 повезане

‘Све да стане’: Привођења због мобилних блокада у градовима широм Србије
Јужне вести пре 5 минутајош 57 повезаних

Од данас нове цене путарина у Србији: Ово је тачан износ поскупљења, ево где је возачима потребно највише, а где најмање новца
Блиц пре 30 минутајош 29 повезаних

(БЛОГ) Полиција приводи студенте, малолетнике, грађане: Најављена и блокада наплатне рампе
Н1 Инфо пре 55 минутајош 43 повезане

‘Једна од најгорих ноћи у Кијеву’ после масовних руских напада
Јужне вести пре 1 сатјош 36 повезаних