Povezane vesti
Premijera predstave "Sanjao sam da sam se probudio" u Narodnom pozorištu
Blic 28.11.2023
Premijera predstave “Sanjao sam da sam se probudio” Željka Hubača u režiji Dina Mustafića biće 21. januara na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta Beograd. Predstava govori o životu u jednom pozorištu posredstvom četiri žanra koji se kreću od farsične… »
Premijera predstave "Sanjao sam da sam se probudio" na Sceni "Raša Plaović"
Telegraf 28.11.2023
Uloge su poverene Jovanu Jovanoviću, Dušanu Matejiću, Anastasii Mandić, Suzani Lukić, Nini Nešković, Nikoli Vujoviću i Slobodanu Beštiću, dok se sopran Katarina Jovanović pojavljuje kao specijalna gošća. Predstava „Sanjao sam da sam se probudio”, po… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenati i građani ispred Sektora unutrašnje kontrole MUP-a: „Vi ste potegli pendrek na miran narod, indeks se samo brani“
Nova pre 24 minutajoš 50 povezanih

"Doveli ste ga za male pare, napravili odličan biznis": Englez pitao Piksija, ovaj odgovor nije očekivao
Mondo pre 54 minutajoš 23 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazak nevremena sa obilnim padavinama i nepogodama na jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Piksi uoči meča sa Engleskom: „Sećam se utakmice iz 1987. godine, sada je drugo vreme“
Nedeljnik pre 34 minutajoš 18 povezanih