Povezane vesti
Odloženi "snovi": Premijerno izvođenje nove predstave Narodnog pozorišta pomereno za januar
Večernje novosti 28.11.2023
PREMIJERA predstave "Sanjao sam da sam se probudio" ( po tekstu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića) koja je trebalo da bude u sredu 29. novembra na Sceni "Raša Plaović" - odlaže se zbog bolesti glumaca za 21.januar naredne godine. foto Narodno… »
Odložena premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio“ u režiji Dina Mustafića
Nova 28.11.2023
Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, koja je trebalo da bude održana sutra na Sceni „Raša Plaović“, odlaže se zbog bolesti glumaca za 21. januar. Karte kupljene za izvođenja u novembru i… »
Sve traume glumačkog života: Slobodan Beštić povodom nove predstave "Sanjao sam da sam se probudio"
Večernje novosti 28.11.2023
PRVAK Narodnog pozorišta u Beogradu, Slobodan Beštić, spreman je za novi naslov i predstavu "Sanjao sam da sam se probudio" (po teksu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića) koja će se pridružiti njegovim drugim ostvarenjima na repertoaru matičnog… »
U pozorištu imam duhovni mir, tamo bežim od buke estrade: Dino Mustafić pred prvu režiju u nacionalnom teatru nove drame Hubača…
Kurir 28.11.2023
Repertoar Narodnog pozorišta u Beogradu postaće bogatiji za predstavu "Sanjao sam da sam se probudio", po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića. Reditelj iz Sarajeva prvi put radi u našem nacionalnom teatru, a uloge je poverio Jovanu Jovanoviću… »
Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio” 29. novembra u Narodnom pozorištu
Politika 28.11.2023
Predstava „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, biće premijerno izvedena 29. novembra (20:30) na Sceni „Raša Plaović”, najavilo je Narodno pozorište u Beogradu. Komad čija je prva repriza 30. novembra govori o… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Obavezna provera usklađenosti sa pravnim tekovinama EU pre usvajanja zakona
Beta pre 2 satajoš 42 povezane
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 19 minutajoš 29 povezanih
Si uputio poziv da se obezbedi normalan prolazak brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 29 minutajoš 59 povezanih
Sneg stiže u Srbiju, evo i kada: Otkrivamo koji delovi će se zabeleti
Telegraf pre 38 minutajoš 26 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena načelna rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 21 povezana