Povezane vesti

Odloženi "snovi": Premijerno izvođenje nove predstave Narodnog pozorišta pomereno za januar

Odloženi "snovi": Premijerno izvođenje nove predstave Narodnog pozorišta pomereno za januar

Večernje novosti 28.11.2023
PREMIJERA predstave "Sanjao sam da sam se probudio" ( po tekstu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića) koja je trebalo da bude u sredu 29. novembra na Sceni "Raša Plaović" - odlaže se zbog bolesti glumaca za 21.januar naredne godine. foto Narodno… »
Odložena premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio“ u režiji Dina Mustafića

Odložena premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio“ u režiji Dina Mustafića

Nova 28.11.2023
Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, koja je trebalo da bude održana sutra na Sceni „Raša Plaović“, odlaže se zbog bolesti glumaca za 21. januar. Karte kupljene za… »
Sve traume glumačkog života: Slobodan Beštić povodom nove predstave "Sanjao sam da sam se probudio"

Sve traume glumačkog života: Slobodan Beštić povodom nove predstave "Sanjao sam da sam se probudio"

Večernje novosti 28.11.2023
PRVAK Narodnog pozorišta u Beogradu, Slobodan Beštić, spreman je za novi naslov i predstavu "Sanjao sam da sam se probudio" (po teksu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića) koja će se pridružiti njegovim drugim ostvarenjima na repertoaru… »
U pozorištu imam duhovni mir, tamo bežim od buke estrade: Dino Mustafić pred prvu režiju u nacionalnom teatru nove drame…

U pozorištu imam duhovni mir, tamo bežim od buke estrade: Dino Mustafić pred prvu režiju u nacionalnom teatru nove drame…

Kurir 28.11.2023
Repertoar Narodnog pozorišta u Beogradu postaće bogatiji za predstavu "Sanjao sam da sam se probudio", po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića. Reditelj iz Sarajeva prvi put radi u našem nacionalnom teatru, a uloge je poverio Jovanu… »
Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio” 29. novembra u Narodnom pozorištu

Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio” 29. novembra u Narodnom pozorištu

Politika 28.11.2023
Predstava „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, biće premijerno izvedena 29. novembra (20:30) na Sceni „Raša Plaović”, najavilo je Narodno pozorište u Beogradu. Komad čija je prva repriza 30… »

Vesti dana »