Повезане вести
Одложени "снови": Премијерно извођење нове представе Народног позоришта померено за јануар
Вечерње новости 28.11.2023
ПРЕМИЈЕРА представе "Сањао сам да сам се пробудио" ( по тексту Жељка Хубача и у режији Дина Мустафића) која је требало да буде у среду 29. новембра на Сцени "Раша Плаовић" - одлаже се због болести глумаца за 21.јануар наредне… »
Одложена премијера представе „Сањао сам да сам се пробудио“ у режији Дина Мустафића
Нова 28.11.2023
Премијера представе „Сањао сам да сам се пробудио”, по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића, која је требало да буде одржана сутра на Сцени „Раша Плаовић“, одлаже се због болести глумаца за 21. јануар. Карте купљене за… »
Све трауме глумачког живота: Слободан Бештић поводом нове представе "Сањао сам да сам се пробудио"
Вечерње новости 28.11.2023
ПРВАК Народног позоришта у Београду, Слободан Бештић, спреман је за нови наслов и представу "Сањао сам да сам се пробудио" (по тексу Жељка Хубача и у режији Дина Мустафића) која ће се придружити његовим другим остварењима на… »
У позоришту имам духовни мир, тамо бежим од буке естраде: Дино Мустафић пред прву режију у националном театру нове драме Хубача…
Курир 28.11.2023
Репертоар Народног позоришта у Београду постаће богатији за представу "Сањао сам да сам се пробудио", по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића. Редитељ из Сарајева први пут ради у нашем националном театру, а улоге је… »
Премијера представе „Сањао сам да сам се пробудио” 29. новембра у Народном позоришту
Политика 28.11.2023
Представа „Сањао сам да сам се пробудио”, по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића, биће премијерно изведена 29. новембра (20:30) на Сцени „Раша Плаовић”, најавило је Народно позориште у Београду. Комад чија је прва… »
Вести дана »

Данас нас очекује промена времена - наоблачење, киша, па и пљускови
Н1 Инфо пре 43 минутајош 19 повезаних

Погођена рафинерија "Кириши" у Лењинградској области; Руси напали Дњепар
РТС пре 38 минутајош 10 повезаних

Шта Франкфуртер алгемајне цајтунг пише о односу Вучића са Путином и Конард Аденауер фондацијом?
Данас пре 38 минутајош 1 повезана

АМСС упозорава на мокре коловозе и опасност од одрона код појединих деоница
Н1 Инфо пре 42 минутајош 4 повезане