Повезане вести
Одложени "снови": Премијерно извођење нове представе Народног позоришта померено за јануар
Вечерње новости 28.11.2023
ПРЕМИЈЕРА представе "Сањао сам да сам се пробудио" ( по тексту Жељка Хубача и у режији Дина Мустафића) која је требало да буде у среду 29. новембра на Сцени "Раша Плаовић" - одлаже се због болести глумаца за 21.јануар наредне… »
Одложена премијера представе „Сањао сам да сам се пробудио“ у режији Дина Мустафића
Нова 28.11.2023
Премијера представе „Сањао сам да сам се пробудио”, по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића, која је требало да буде одржана сутра на Сцени „Раша Плаовић“, одлаже се због болести глумаца за 21. јануар. Карте купљене за… »
Све трауме глумачког живота: Слободан Бештић поводом нове представе "Сањао сам да сам се пробудио"
Вечерње новости 28.11.2023
ПРВАК Народног позоришта у Београду, Слободан Бештић, спреман је за нови наслов и представу "Сањао сам да сам се пробудио" (по тексу Жељка Хубача и у режији Дина Мустафића) која ће се придружити његовим другим остварењима на… »
У позоришту имам духовни мир, тамо бежим од буке естраде: Дино Мустафић пред прву режију у националном театру нове драме Хубача…
Курир 28.11.2023
Репертоар Народног позоришта у Београду постаће богатији за представу "Сањао сам да сам се пробудио", по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића. Редитељ из Сарајева први пут ради у нашем националном театру, а улоге је… »
Премијера представе „Сањао сам да сам се пробудио” 29. новембра у Народном позоришту
Политика 28.11.2023
Представа „Сањао сам да сам се пробудио”, по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића, биће премијерно изведена 29. новембра (20:30) на Сцени „Раша Плаовић”, најавило је Народно позориште у Београду. Комад чија је прва… »
Вести дана »
Белорусија ослободила нобеловца Бјаљацког и опозиционарку Колесникову, САД ублажиле санкције
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Дан после дербија! Огласио се Саша Обрадовић, ево шта је рекао о поразу од Партизана!
Курир пре 19 минутајош 29 повезаних
Четири изабрана члана Савета РЕМ поднеће оставке ако се до петка не понови гласање за кандидате савета националних мањина
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана