Povezane vesti
Odloženi "snovi": Premijerno izvođenje nove predstave Narodnog pozorišta pomereno za januar
Večernje novosti 28.11.2023
PREMIJERA predstave "Sanjao sam da sam se probudio" ( po tekstu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića) koja je trebalo da bude u sredu 29. novembra na Sceni "Raša Plaović" - odlaže se zbog bolesti glumaca za 21.januar naredne godine. foto Narodno… »
Odložena premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio“ u režiji Dina Mustafića
Nova 28.11.2023
Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, koja je trebalo da bude održana sutra na Sceni „Raša Plaović“, odlaže se zbog bolesti glumaca za 21. januar. Karte kupljene za… »
Sve traume glumačkog života: Slobodan Beštić povodom nove predstave "Sanjao sam da sam se probudio"
Večernje novosti 28.11.2023
PRVAK Narodnog pozorišta u Beogradu, Slobodan Beštić, spreman je za novi naslov i predstavu "Sanjao sam da sam se probudio" (po teksu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića) koja će se pridružiti njegovim drugim ostvarenjima na repertoaru… »
U pozorištu imam duhovni mir, tamo bežim od buke estrade: Dino Mustafić pred prvu režiju u nacionalnom teatru nove drame…
Kurir 28.11.2023
Repertoar Narodnog pozorišta u Beogradu postaće bogatiji za predstavu "Sanjao sam da sam se probudio", po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića. Reditelj iz Sarajeva prvi put radi u našem nacionalnom teatru, a uloge je poverio Jovanu… »
Premijera predstave „Sanjao sam da sam se probudio” 29. novembra u Narodnom pozorištu
Politika 28.11.2023
Predstava „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, biće premijerno izvedena 29. novembra (20:30) na Sceni „Raša Plaović”, najavilo je Narodno pozorište u Beogradu. Komad čija je prva repriza 30… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 11 minutajoš 176 povezanih
Gradonačelnik Đurić nakon nesreće kod Železničke stanice: Građani da veruju državi i sistemu
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 1 satjoš 162 povezane
Veljko Pajović: Moramo da insistiramo na odgovornosti, bojim se da će za nekoliko dana neki novi događaj da zamagli tragediju u Novom Sadu
Nova pre 3 satajoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, troje povređenih ponovo operisani
Sputnik pre 54 minutajoš 86 povezanih