Povezane vesti
Prozivali me da sam pijana vodila emisije: Dušica dala otkaz na Pinku, pa progovorila!
Mondo 28.11.2023
Dušica Jakovljević otkrila šta se dešavalo kada su pojedini tvrdili da emisije Zadruge vodi u alkoholisanom stanju. Dušica Jakovljević otkrila šta se dešavalo kada su pojedini tvrdili da emisije Zadruge vodi u alkoholisanom stanju Voditeljka Dušica… »
Dušica otkrila da li je pijana vodila zadrugu! Prozivke pljušte mesecima: Nisam se žalila na umor, mislila sam da sam u…
Kurir 28.11.2023
Dušica Jakovljević progovorila je o prozivkama gledalaca kako je pijana vodila rijaliti program "Zadruga". Ti komentari su trajali mesecima, a voditeljka koja je nedavno prestala da radi na televiziji Pink sada se prvi put osvrnula na to i objasnila o… »
Vesti dana »

Novi talas pljuskova sa grmljavinom: Upozorenje RHMZ za ove delove Srbije
Mondo pre 4 satijoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Studenti FTN: Policija zaustavila autobus na putu za protest u Sremskoj Mitrovici
Nedeljnik pre 51 minutajoš 11 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 25 povezanih

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih