Повезане вести

Детаљи удеса код Темерина: Једна особа тешко повређена, две лакше

Детаљи удеса код Темерина: Једна особа тешко повређена, две лакше

Нова 29.11.2023
У стравичној саобраћајној несрећи која се догодила јуче увече око 20 часова погинула је једна женска особа С. Л. (58) која је управљала возилом новосадских таблица, док су три особе повређене, преноси "нсузиво". У удесу је возач… »
У стравичној несрећи погинула жена (58): Детаљи удеса код Темерина: Једна особа тешко повређена, две лакше

У стравичној несрећи погинула жена (58): Детаљи удеса код Темерина: Једна особа тешко повређена, две лакше

Блиц 29.11.2023
У стравичној саобраћајној несрећи која се догодила јуче увече око 20 часова погинула је једна женска особа С. Л. (58) која је управљала возилом новосадских таблица, док су три особе повређене, преноси "нсузиво". У удесу је возач… »
Попио сам 6 ракија и пиво, видео сам кад је девојка пала на хаубу: Окривљени за смрт Нишлијке изнео одбрану: Лекари су криви

Попио сам 6 ракија и пиво, видео сам кад је девојка пала на хаубу: Окривљени за смрт Нишлијке изнео одбрану: Лекари су криви

Курир 29.11.2023
Игор Стојковић (40) из Ниша прихватио је данас одговорност за изазивање саобраћајне несреће у којој је тешко повређена млада Нишлијка Марија Шуловић, али не и за њену смрт, а која је наступила три месеца после кобног судара… »
Суђење возачу за смрт младе Нишлијке: Нисам крив ја него лекари, нису је лечили како треба

Суђење возачу за смрт младе Нишлијке: Нисам крив ја него лекари, нису је лечили како треба

Нова 29.11.2023
Нишлија Игор Стојковић (40) коме се пред Вишим судом у Нишу суди за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја које је за последицу имало смрт двадессетпетогодишње студенткиње Марије Шуловић, негирао је данас одговорност… »
"Крив сам за несрећу, али су Марију несавесно лечили, па је умрла": Одбрана возача из Ниша пред судом

"Крив сам за несрећу, али су Марију несавесно лечили, па је умрла": Одбрана возача из Ниша пред судом

Телеграф 29.11.2023
Суђење ће бити настављено у јануару када ће бити саслушани Маријин отац Небојша, мајка Жаклина и брат Страхиња који су и данас, сви у дубокој црнини, били у судници. Нишлија Игор Стојковић (40) коме се пред Вишим судом у Нишу… »
Тело жене нађено ван возила, ауто се закуцао у стуб моста! Детаљи несреће код Темерина, возач има тешке повреде

Тело жене нађено ван возила, ауто се закуцао у стуб моста! Детаљи несреће код Темерина, возач има тешке повреде

Мондо 29.11.2023
Жена И.С. (58) страдала је у саобраћајној несрећи на путу Темерин-Сириг која се догодила у уторак увече. Жена И.С. (58) страдала је у саобраћајној несрећи на путу Темерин-Сириг која се догодила у уторак увече. Једна особа је… »
Жена погинула у несрећи на путу Темерин-Сириг, тешко повређен возач стар 83 године

Жена погинула у несрећи на путу Темерин-Сириг, тешко повређен возач стар 83 године

Радио 021 29.11.2023
Једна жена је погинула, а три особе су повређене, у несрећи која се синоћ догодила на путу Темерин-Сириг. Аутомобилом је управљао мушкарац стар 83 године. Према сазнањима 021.рс, погинула је педесетосмогодишња жена… »
Прве слике са места несреће код Темерина: Једна особа страдала, ауто слетео са пута и више пута се превртао (фото)

Прве слике са места несреће код Темерина: Једна особа страдала, ауто слетео са пута и више пута се превртао (фото)

Мондо 29.11.2023
На друштвеним мрежама су се појавиле фотографије након судара код Темерина који се догодио у уторак увече у којој је страдала једна особа. На друштвеним мрежама су се појавиле фотографије након судара код Темерина који се догодио… »
Прве фотографије са места несреће код Темерина: Једна особа погинула када је аутомобил слетео с пута, формирала се…

Прве фотографије са места несреће код Темерина: Једна особа погинула када је аутомобил слетео с пута, формирала се…

Блиц 28.11.2023
Након тешке саобраћајне несреће која се догодила вечерас око 20 часова између Темерина и Сирига, у којој је једна особа погинула, на друштвеним мрежама су се појавиле фотографије са лица места. Како се види, на деоници између… »
Стравична несрећа код Темерина: У превртању возила погинула једна особа, има повређених

Стравична несрећа код Темерина: У превртању возила погинула једна особа, има повређених

Блиц 28.11.2023
Вечерас око 20 часова дошло је до тешке саобраћајне незгоде између Темерина и Сирига код депоније. Према незваничним информацијама возило је излетело са пута и неколико пута се преврнуло. Нажалост, једна особа је изгубила живот… »

Вести дана »