Povezane vesti
Čitajte u “Vestima”: Dijaspora uz Teslino nasleđe
Vesti online 29.11.2023
Kampanja Moja cigla za Teslino nasleđe, pokrenuta je u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, u znak podrške akciji Teslinog naučnog centra Vordenklif (TSCNj) da se sačuva nasleđe velikog svetskog naučnika srpskog porekla, posebno posle velikog požara… »
Đaci iz „Ribnikara” postali Tesla ambasadori
Politika 29.11.2023
Strateška srpska diplomatska kampanja „Tesla energija mira”, ušla je u svoju završnicu izlaganjem kolekcije 30 dela „Zlatni Srbi”, u Muzeju srpske diplomatije pri Ministarstvu spoljnih poslova, autorki Marine Gavanski Zisis, počasnog konzula Srbije u… »
Kampanja "Moja cigla za Teslu" za spas jedine Tesline preostale laboratorije
RTV 29.11.2023
BEOGRAD - Kampanja "Moja cigla za Teslino nasleđe" u znak podrške akciji Teslinog naučnog centra Vordenklif (TSCW) da se sačuva Teslino nasleđe, posebno nakon velikog požara koji je zahvatio jedinu preostalu Teslinu laboratoriju u svetu, pokrenuta je u… »
Kampanja Moja cigla za Teslu za spas jedine Tesline preostale laboratorije
Telegraf 29.11.2023
Akcija je započeta izložbom u Ministarstvu spoljnih poslova umetnika portretista počasnog konzula u Montrealu Marine Gavanski Zisis, autorke kolekcije portreta "Zlatni Srbi" Kampanja "Moja cigla za Teslino nasleđe" u znak podrške akciji Teslinog naučnog… »
Vesti dana »
Vremenske prilike i uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 37 povezanih
Huti ulaze u rat i traže da se obustave napadi na Iran i Hezbolah
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 17 povezanih
Nastavljeni napadi na Teheran, Iran uzvraća napadima na Izrael i zalivske zemlje
Serbian News Media pre 55 minutajoš 11 povezanih
"Nije se vratio jer mu je lako, vratio se jer..." Lazićeva žena poslala brutalnu poruku nakon Darkovog nastupa
Telegraf pre 10 minutajoš 15 povezanih