Povezane vesti
(Video) Andreana Čekić brani selmu Bajrami: "Ljudi moji, pokazala je dvoglavog orla, nije ubila čoveka! Jesmo mi bolji ljudi…
Blic 29.11.2023
Pevačica Andreana Čekić odlučila je da se oglasi povodom slučaja Selme Bajrami, o kom ne prestaje da se priča. Selma je nedavno rukama pokazala simbol dvoglavog orla, koji pojedini povezuju sa Velikom Albanijom, a Andreana ne krije da ima stav na… »
"Ljudi moji, pokazala je dvoglavog orla, nije ubila čoveka" Andreana Čekić brani Selmu Bajrami: Nismo ni mi bolji ako je…
Kurir 29.11.2023
Pevačica Andreana Čekić odlučila je da se oglasi povodom slučaja Selme Bajrami, o kom ne prestaje da se priča. Selma je nedavno rukama pokazala simbol dvoglavog orla, koji pojedini povezuju sa velikom Albanijom, a Andreana ne krije da ima stav na… »
Vesti dana »
Danas Srbija staje na 15 minuta, a studenti na 12 sati: Evo gde će sve biti odata počast za 15 stradalih u Novom Sadu
Nova pre 41 minutajoš 14 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 10 minutajoš 14 povezanih
Kijev napao Rusiju dronovima, u Rostovskoj oblasti gori skladište nafte; IAEA: Ukrajinske nuklearne elektrane smanjile proizvodnju
RTS pre 16 minutajoš 9 povezanih
Evo kako je Partizan srušio Olimpijakos: Crno-beli krenuli jako loše, ali potom Grcima nije bilo spasa! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 10 povezanih
Protesti u Tbilisiju: Podignute barikade na ulicama, povređeno nekoliko novinara
Euronews pre 2 satajoš 8 povezanih