Povezane vesti

"Nikad nije kasno, položila sam!" Majka Teodore Džehverović oduševila sve - skače od sreće, evo šta je uradila!

"Nikad nije kasno, položila sam!" Majka Teodore Džehverović oduševila sve - skače od sreće, evo šta je uradila!

Mondo 29.11.2023
Gordana Džehverović pohvalila se novim uspehom, Teodora odmah podelila snimak. Gordana Džehverović pohvalila se novim uspehom, Teodora odmah podelila snimak. Teodora Džehverović proslavila je čitavu svoju porodicu, a među omiljenim članovima je… »
Majka Teodore Džehverović upisala vožnju u 7.: Deceniji Ćerka je odmah častila autom, evo i kojim: "Nije verovala da ću…

Majka Teodore Džehverović upisala vožnju u 7.: Deceniji Ćerka je odmah častila autom, evo i kojim: "Nije verovala da ću…

Blic 29.11.2023
Majka Teodore Džehverović rešila je da polaže vožnju u 60. godini života. Gordana Džehverović rešena je da nauči da vozi, ali i da pokaže svima da za nove veštine nikada nije kasno. - Položila sam teoriju, od sutra krećem i na praksu… »
Nikad nije kasno! Mama Džehva podelila lepe vesti na instagramu, skače od sreće (foto)

Nikad nije kasno! Mama Džehva podelila lepe vesti na instagramu, skače od sreće (foto)

Kurir 29.11.2023
Majka Teodore Džehverović položila je u sedmoj deceniji vožnju, definitivno možemo reći da nikad nije kasno. Gordana Goca Džehverović, poznata je kao neko ko se ne libi da radi, ali i kao jako vredna domaćica, što smo imali prilike da vidimo dok… »

Vesti dana »