Povezane vesti
Na republičkoj listi Grupe građana “Mi-glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović” kandidat iz Pčinjskog okruga
Jug press 29.11.2023
VRANJE Na izbornoj listi “MI-GLAS IZ NARODA, prof. dr Branimir Nestorović“ za republičke izbore koju je podnela Grupa građana “MI-GLAS IZ NARODA, prof. dr Branimir Nestorović“sa teritorije Pčinjskog okruga je jedan kandidat. To je Goran Kostić… »
Na republičkoj listi Grupe građana “Čedomir Jovanović-mora drugačije” tri kandidata iz Vranja
Jug press 29.11.2023
VRANJE Na izbornoj listi „ČEDOMIR JOVANOVIĆ – MORA DRUGAČIJE“ za republičke izbore koju je podnela Grupa građana: ČEDOMIR JOVANOVIĆ – MORA DRUGAČIJE sa teritorije Pčinjskog okruga nalaze se tri kandidata i svi su iz Vranja. Oni su na sledećim mestima… »
Na republičkoj listi Ruske stranke kandidat iz Pčinjskog okruga Nikola Stojiljković
Jug press 29.11.2023
VRANJE Na izbornoj listi „RUSKA STRANKA – SLOBODAN NIKOLIĆ“ za republičke izbore koju je podnela RUSKA STRANKA sa teritorije Pčinjskog okruga je jedan kandidat. Radi se o Nikola Stojiljković, penzioneru iz Vranja, koji je na 17. mestu izborne liste… »
Vesti dana »
Neprijavljeni objekti će se smatrati državnom svojinom! Prijava za legalizaciju završena: Evo šta vas čeka ako niste ispoštovali rok
Blic pre 13 minutajoš 31 povezana
Jutarnji špic u Beogradu: Prošao prvi udar, veliki broj vozila, ali sve se kreće (foto)
Kurir pre 58 minutajoš 30 povezanih
Saobraćajci od danas intenzivno kontrolišu određene vrste prekršaja
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 19 povezanih
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
Sijetl u 60. Superboulu ubedljiv protiv Nju Inglanda za drugu titulu (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 23 povezane