Повезане вести

На републичкој листи Групе грађана “Ми-глас из народа, проф. др Бранимир Несторовић” кандидат из Пчињског округа

На републичкој листи Групе грађана “Ми-глас из народа, проф. др Бранимир Несторовић” кандидат из Пчињског округа

Југ пресс 29.11.2023
ВРАЊЕ На изборној листи “МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, проф. др Бранимир Несторовић“ за републичке изборе коју је поднела Група грађана “МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, проф. др Бранимир Несторовић“са територије Пчињског округа је један кандидат. То… »
На републичкој листи Групе грађана “Чедомир Јовановић-мора другачије” три кандидата из Врања

На републичкој листи Групе грађана “Чедомир Јовановић-мора другачије” три кандидата из Врања

Југ пресс 29.11.2023
ВРАЊЕ На изборној листи „ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ – МОРА ДРУГАЧИЈЕ“ за републичке изборе коју је поднела Група грађана: ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ – МОРА ДРУГАЧИЈЕ са територије Пчињског округа налазе се три кандидата и сви су из Врања. Они… »
На републичкој листи Руске странке кандидат из Пчињског округа Никола Стојиљковић

На републичкој листи Руске странке кандидат из Пчињског округа Никола Стојиљковић

Југ пресс 29.11.2023
ВРАЊЕ На изборној листи „РУСКА СТРАНКА – СЛОБОДАН НИКОЛИЋ“ за републичке изборе коју је поднела РУСКА СТРАНКА са територије Пчињског округа је један кандидат. Ради се о Никола Стојиљковић, пензионеру из Врања, који је на 17… »

Вести дана »