Povezane vesti
Šapić obavestio Beograđane da je GSP dobio pretnju da je u svakom autobusu postavljena bomba
Nedeljnik 29.11.2023
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava, prenosi… »
Šapić: Podignuti su standardi u svim oblastima. Beograđani neće hteti da ih se odreknu, čak i ako ja ne pobedim na…
Večernje novosti 29.11.2023
Siguran sam da, ukoliko budem dobio priliku da četiri godine u normalnim okolnostima vodim ovaj grad, Beograd apsolutno više neće biti isti grad kakav je danas. Onaj ko dođe posle mene, ukoliko ne dobijem poverenje Beograđana, a učiniću sve da ga… »
Šapić: Podignuti su standardi u svim oblastima, Beograđani neće hteti da ih se odreknu čak i ako ja ne pobedim
Telegraf 29.11.2023
Šapić je govoreći o gradskom prevozu rekao da će Grad u narednom periodu kupiti 300 novih autobusa. Siguran sam da, ukoliko budem dobio priliku da četiri godine u normalnim okolnostima vodim ovaj grad, Beograd apsolutno više neće biti isti grad… »
Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima
Blic 29.11.2023
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se danas učesnicima 51. Skupštine Stalne konferencije gradova i opština i tom prilikom ukazao na važnost posla koji obavljaju čelnici lokalnih samouprava, reagujući na… »
Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima (foto)
Alo 29.11.2023
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se danas učesnicima 51. Skupštine Stalne konferencije gradova i opština i tom prilikom ukazao na važnost posla koji obavljaju čelnici lokalnih samouprava, reagujući na… »
Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima (foto)
PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se danas učesnicima 51. Skupštine Stalne konferencije gradova i opština i tom prilikom ukazao na važnost posla koji obavljaju čelnici lokalnih samouprava, reagujući na… »
Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima
Telegraf 29.11.2023
"Više od decenije vodio sam jednu od najmnogoljudnijih opština u Srbiji i znam koliko je vaš, to jest naš posao težak i odgovoran" Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se danas učesnicima 51. Skupštine Stalne… »
"Ovo je prljava kampanja i unošenje panike zbog predstojećih izbora": Šapić obavestio Beograđane da je GSP dobio pretnju…
Blic 29.11.2023
Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava. –… »
Šapić: Dojava o bombama u vozilima GSP unošenje panike među građane zbog izbora
Radio sto plus 29.11.2023
Šapić je naveo da je u dojavi prosleđenoj elektronskom poštom na adresu Gradskog saobraćajnog preduzeća pisalo da su eksplozivne naprave postavljene u “svako ili skoro svako vozilo GSP”. “Mi smo odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u… »
Dojavljeno je da je u svakom vozilu GSP-a bomba! Ovo je mejl koji je stigao: "Ispod ili u svakom busu...!" (foto)
Mondo 29.11.2023
Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP 'GSP Beograd'. Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP 'GSP Beograd'. Predsednik Privremenog organa Grada Beograda… »
Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i unose paniku…
PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava. Foto… »
Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji na ovakav način unose paniku
Telegraf 29.11.2023
"Beograđani ne treba da brinu, policija će reagovati" Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP "GSP Beograd" u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako… »
Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji na ovakav način unose paniku među građane
Kurir 29.11.2023
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JКP „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava. – Mi… »
Vesti dana »
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 40 minutajoš 3 povezane
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 5 satijoš 4 povezane