Povezane vesti
Šapić: Podignuti su standardi u svim oblastima, Beograđani neće hteti da ih se odreknu čak i ako ja ne pobedim
Telegraf 29.11.2023
Šapić je govoreći o gradskom prevozu rekao da će Grad u narednom periodu kupiti 300 novih autobusa. Siguran sam da, ukoliko budem dobio priliku da četiri godine u normalnim okolnostima vodim ovaj grad, Beograd apsolutno više neće biti isti grad kakav je… »
Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima (foto)
Večernje novosti 29.11.2023
PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se danas učesnicima 51. Skupštine Stalne konferencije gradova i opština i tom prilikom ukazao na važnost posla koji obavljaju čelnici lokalnih samouprava, reagujući na svakodnevne… »
Šapić: Dojava o bombama u vozilima GSP unošenje panike među građane zbog izbora
Radio sto plus 29.11.2023
Šapić je naveo da je u dojavi prosleđenoj elektronskom poštom na adresu Gradskog saobraćajnog preduzeća pisalo da su eksplozivne naprave postavljene u “svako ili skoro svako vozilo GSP”. “Mi smo odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u skladu sa… »
Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i unose paniku…
Večernje novosti 29.11.2023
PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava. Foto… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane

Dosadašnji fudbaler Zvezde Ebenezer Anan zvanično potpisao ugovor sa Sent Etjenom
Dnevnik pre 10 minutajoš 44 povezane

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 2 satajoš 53 povezane

Nesreća na visećem mostu u kineskoj oblasti Sinđang, pet osoba poginulo, 24 povređene
Euronews pre 54 minutajoš 30 povezanih