Povezane vesti

Šapić: Podignuti su standardi u svim oblastima, Beograđani neće hteti da ih se odreknu čak i ako ja ne pobedim

Šapić: Podignuti su standardi u svim oblastima, Beograđani neće hteti da ih se odreknu čak i ako ja ne pobedim

Telegraf 29.11.2023
Šapić je govoreći o gradskom prevozu rekao da će Grad u narednom periodu kupiti 300 novih autobusa. Siguran sam da, ukoliko budem dobio priliku da četiri godine u normalnim okolnostima vodim ovaj grad, Beograd apsolutno više neće biti isti grad… »
Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima (foto)

Šapić: Čelnici gradova i opština imaju veliku odgovornost da služe građanima (foto)

Večernje novosti 29.11.2023
PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se danas učesnicima 51. Skupštine Stalne konferencije gradova i opština i tom prilikom ukazao na važnost posla koji obavljaju čelnici lokalnih samouprava, reagujući na… »
Šapić: Dojava o bombama u vozilima GSP unošenje panike među građane zbog izbora

Šapić: Dojava o bombama u vozilima GSP unošenje panike među građane zbog izbora

Radio sto plus 29.11.2023
Šapić je naveo da je u dojavi prosleđenoj elektronskom poštom na adresu Gradskog saobraćajnog preduzeća pisalo da su eksplozivne naprave postavljene u “svako ili skoro svako vozilo GSP”. “Mi smo odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u… »
Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i unose paniku…

Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i unose paniku…

Večernje novosti 29.11.2023
PREDSEDNIK Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava. Foto… »

Vesti dana »