Повезане вести

Шапић: Подигнути су стандарди у свим областима, Београђани неће хтети да их се одрекну чак и ако ја не победим

Шапић: Подигнути су стандарди у свим областима, Београђани неће хтети да их се одрекну чак и ако ја не победим

Телеграф 29.11.2023
Шапић је говорећи о градском превозу рекао да ће Град у наредном периоду купити 300 нових аутобуса. Сигуран сам да, уколико будем добио прилику да четири године у нормалним околностима водим овај град, Београд апсолутно више неће… »
Шапић: Челници градова и општина имају велику одговорност да служе грађанима (фото)

Шапић: Челници градова и општина имају велику одговорност да служе грађанима (фото)

Вечерње новости 29.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Привременог органа Града Београда Александар Шапић обратио се данас учесницима 51. Скупштине Сталне конференције градова и општина и том приликом указао на важност посла који обављају челници локалних самоуправа… »
Шапић: Дојава о бомбама у возилима ГСП уношење панике међу грађане због избора

Шапић: Дојава о бомбама у возилима ГСП уношење панике међу грађане због избора

Радио сто плус 29.11.2023
Шапић је навео да је у дојави прослеђеној електронском поштом на адресу Градског саобраћајног предузећа писало да су експлозивне направе постављене у “свако или скоро свако возило ГСП”. “Ми смо одмах пријавили полицији и она ће… »
Шапић о дојави да су постављене бомбе у возила ГСП-а: Нека је срамота оне који се оваквим стварима служе и уносе панику…

Шапић о дојави да су постављене бомбе у возила ГСП-а: Нека је срамота оне који се оваквим стварима служе и уносе панику…

Вечерње новости 29.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Привременог органа Града Београда Александар Шапић обратио се Београђанима поводом мејла који је стигао на адресу ЈКП „ГСП Београд” у коме је стајало да је у свако или скоро у свако возило ГСП-а постављена експлозивна… »

Вести дана »