Повезане вести

Алкараз: Покушаћемо да спречимо Ђоковићеву доминацију

Алкараз: Покушаћемо да спречимо Ђоковићеву доминацију

Политика 29.11.2023
МЕКСИКО СИТИ – Шпански тенисер Карлос Алкараз рекао је данас да ће заједно са осталим тенисерима покушати да спречи Новака Ђоковића да доминира светским тенисом и наредне сезоне. „Ђоковић је рекао да је спреман да освоји четири… »
Алкараз одговорио Ђоковићу: ''Ми смо ту да те зауставимо!''

Алкараз одговорио Ђоковићу: ''Ми смо ту да те зауставимо!''

Вечерње новости 29.11.2023
Први рекет света Новак Ђоковић након освојеног турнира у Торину изјавио је да има највеће могуће амбиције за наредну сезону, те да ће пробати да освоји сва четири слема као и Олимпијске игре. Тањуг/АП - Па могу да освојим сва… »
Алкарас: Ми смо ту да зауставимо Ђоковића

Алкарас: Ми смо ту да зауставимо Ђоковића

Вести онлине 29.11.2023
Други тенисер света Карлос Алкарас одлучан је да следеће године скине Новака Ђоковића са трона. Алкарас је прошле године изгубио од Ђоковића у полуфиналу Ролан Гароса, потом га је победио у финалу Вимблдона, да би уследили порази… »
Алкараз: Ми смо ту да зауставимо Ђоковића

Алкараз: Ми смо ту да зауставимо Ђоковића

Спорт клуб 29.11.2023
Други тенисер света Карлос Алкараз одлучан је да следеће године скине Новака Ђоковића са трона. Алкараз је прошле године изгубио од Ђоковића у полуфиналу Ролан Гароса, потом га је победио у финалу Вимблдона, да би уследили порази… »
Нећемо Ђоковићу дозволити четири Гренд слема и злато у Паризу: Алкарас најављује отпор у 2024. години

Нећемо Ђоковићу дозволити четири Гренд слема и злато у Паризу: Алкарас најављује отпор у 2024. години

Еуроневс 29.11.2023
Карлос Алкараз попунио је празнину дугим одсуством Рафаела Надала и успео је Новаку Ђоковићу да стане на пут и спречи га у 2023. години да освоји Вимблдон. На опаску тениског краља да у 2024. години намерава да нападне четири… »
Алкараз "ставио мету" на Ђоковића! Чуо шта је Новак поручио, па узвраћа: Ту смо да га зауставимо!

Алкараз "ставио мету" на Ђоковића! Чуо шта је Новак поручио, па узвраћа: Ту смо да га зауставимо!

Мондо 29.11.2023
Карлос Алкараз се нада да ће - заједно са другим младим тенисерима - успети да заустави Новака Ђоковића. Карлос Алкараз се нада да ће - заједно са другим младим тенисерима - успети да заустави Новака Ђоковића. Српски тенисер… »

Вести дана »