Повезане вести
"Покрала ме, а и даље је волим": Мића Мегатренд отворио врата своје виле: "Немам среће у љубави, једна ме уцењује, друга…
Блиц 29.11.2023
Мића Јовановић нашао се у центру медијске пажње када је испливала информација да бивша супруга Милица Ђорђевић од њега потражује кућу на Сењаку на име наводног дуга од 800.000 евра. Он је за "Блиц дан" говорио на ову тему, али… »
Једна бивша ме уцењује, друга ме пљачка али је и даље волим! Мића Јовановић: "Ушла је у везу са криминалцем"
Мондо 29.11.2023
Мића Јовановић би наводно могао да остане без куће јер је наводно изгубио судски спор против бивше жене Милице Ђорђевић. Мића Јовановић би наводно могао да остане без куће јер је наводно изгубио судски спор против бивше жене… »
"Једна ме уцењује, друга пљачка" Мића Мегатренд после свих афера са женама: Бившој сам купио стан од милион, сад тражи…
Курир 29.11.2023
Мића Јовановић, бизнисмен и власник Мегатренд универзитета, проговорио је након што су у медијима испливале информације о томе да га је ванбрачна супруга А. В. покрала, а дотакао се и теме о јавној продаји велепне виле на Сењаку… »
"Тетовирала је мој потпис на руци, надам се да га је скинула јер има мужа и дете": Мића Мегатренд о Сандри Обрадовић, писало…
Блиц 29.11.2023
Бизнисмен Мића Јовановић због љубави је често у центру скандала. Недавно га је једна девојка наводно покрала, док га бивша жена, како тврди уцењује за новац. Он је за " Блиц дан" говорио на ту тему, а у једном тренутку се… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана