Povezane vesti
Mo Salah je „zavistan od šaha“, ali je daleko od Joveljića
Sport klub 29.11.2023
Napadač Liverpula Mohamed Salah govorio je za britanske medije o hobijima koje ima van fudbalskog terena, a kada je reč o drugim sportovima, odlučio se za šah. Otkrio je i koliki je njegov Elo-rejting, merna jedinica koja se koristi za rangiranje… »
Salah ima veliki san, sve priznao: „Zavisnik sam…“
Nova 29.11.2023
Jedna je od najvećih fudbalskih zvezdi, ali ima i drugu sportsku ljubav. Mohamed Salah, najbolji igrač Liverpula, otkrio je svoju veliku ljubav prema šahu u nedavnom intervjuu, Egipatski reprezentativac je priznao da sanja da se jednog dana sastane sa… »
Salah iznenadio sve: Zavisnik sam od šaha
Sport klub 29.11.2023
Velika zvezda Liverpula, Mohamed Salah, iznenadio je svoje fanove priznanjem zavisnosti od onlajn šaha. Egipatski napadač je ovaj podatak izneo u intervjuu za "Skaj Sports", priznajući da sanja da se jednog dana sastane sa norveškim velemajstorom… »
Vesti dana »
Prva reakcija Džejka Pola posle pobede nad Tajsonom: "Inspirisao me je najteži i najgori protivnik na planeti"
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih
Polarni vrtlog se nadvija nad Evropom! Drastična vremenska promena pred vratima Srbije, sneg će pasti, zna se i tačan dan: Stiglo upozorenje za dve grupe ljudi
Blic pre 59 minutajoš 8 povezanih
Zelenski ljut zbog razgovora Putina i Šolca: To je samo pomoglo ruskom lideru u smanjenju izolovanosti
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih