Povezane vesti
Slagao da ima 1.300 € penziju, auto i kuću, da bi je oženio: Podsetio me na Džeja, odmah sam mu se javila i on se doselio kod…
Kurir 29.11.2023
Jedna nesvakidašnja ljubavna priča dolazi iz BiH, akteri su Ramo i Senije, a kako su ispričali, da bi je osvojio, služio se lažima. Ramo (64) iz Liskovca, iz BiH, i Senija (60), žive u selu Grabovac. On se doselio kod nje u kuću, ali, nisu venčani. Svoju… »
Slagao da ima penziju 1.300€ i mercedes da bi je oženio: Uselio se kod nje, a onda saznala gorku istinu! Sve je priznao
Mondo 29.11.2023
Ramo i Senija upoznali su se putem društvenih mreža, a ljubav se brzo rodila, zbog čega se on preselio kod nje. Ramo i Senija upoznali su se putem društvenih mreža, a ljubav se brzo rodila, zbog čega se on preselio kod nje. Ramo i Senija iz Bosne i… »
Dodala ga na Fejsbuku jer joj je ličio na Džeja, on se odmah uselio kod nje: "Slagao me da ima penziju 1.300 evra i mercedes…
Blic 29.11.2023
Ljubavna priča para iz Bosne i Hercegovine je sve samo ne svakidašnja. Rama i Senije su se upoznali na "moderan" način, preko Fejsbuka, i to uz dosta lažnog predstavljanja, ali se na kraju sve dobro završilo i to zajedničkim životom! Rama se poslužio i… »
Vesti dana »

Lokalizovan požar na industrijskom objektu kod Kaća, nema povređenih
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane

Zborovi građana Novog Sada najavili skup podrške studentima ispred Filozofskog fakulteta
Danas pre 59 minutajoš 56 povezanih

Zvezda odradila prvi trening sa novim timom, Sferopulos naglasio da je uzbuđen
Sportske.net pre 1 satjoš 27 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana