Повезане вести

Слагао да има 1.300 € пензију, ауто и кућу, да би је оженио: Подсетио ме на Џеја, одмах сам му се јавила и он се доселио код…

Слагао да има 1.300 € пензију, ауто и кућу, да би је оженио: Подсетио ме на Џеја, одмах сам му се јавила и он се доселио код…

Курир 29.11.2023
Једна несвакидашња љубавна прича долази из БиХ, актери су Рамо и Сеније, а како су испричали, да би је освојио, служио се лажима. Рамо (64) из Лисковца, из БиХ, и Сенија (60), живе у селу Грабовац. Он се доселио код ње у кућу… »
Слагао да има пензију 1.300€ и мерцедес да би је оженио: Уселио се код ње, а онда сазнала горку истину! Све је признао

Слагао да има пензију 1.300€ и мерцедес да би је оженио: Уселио се код ње, а онда сазнала горку истину! Све је признао

Мондо 29.11.2023
Рамо и Сенија упознали су се путем друштвених мрежа, а љубав се брзо родила, због чега се он преселио код ње. Рамо и Сенија упознали су се путем друштвених мрежа, а љубав се брзо родила, због чега се он преселио код ње. Рамо… »
Додала га на Фејсбуку јер јој је личио на Џеја, он се одмах уселио код ње: "Слагао ме да има пензију 1.300 евра и мерцедес…

Додала га на Фејсбуку јер јој је личио на Џеја, он се одмах уселио код ње: "Слагао ме да има пензију 1.300 евра и мерцедес…

Блиц 29.11.2023
Љубавна прича пара из Босне и Херцеговине је све само не свакидашња. Рама и Сеније су се упознали на "модеран" начин, преко Фејсбука, и то уз доста лажног представљања, али се на крају све добро завршило и то заједничким… »

Вести дана »