Povezane vesti
Slagao da ima 1.300 € penziju, auto i kuću, da bi je oženio: Podsetio me na Džeja, odmah sam mu se javila i on se doselio…
Kurir 29.11.2023
Jedna nesvakidašnja ljubavna priča dolazi iz BiH, akteri su Ramo i Senije, a kako su ispričali, da bi je osvojio, služio se lažima. Ramo (64) iz Liskovca, iz BiH, i Senija (60), žive u selu Grabovac. On se doselio kod nje u kuću, ali, nisu… »
Slagao da ima penziju 1.300€ i mercedes da bi je oženio: Uselio se kod nje, a onda saznala gorku istinu! Sve je priznao
Mondo 29.11.2023
Ramo i Senija upoznali su se putem društvenih mreža, a ljubav se brzo rodila, zbog čega se on preselio kod nje. Ramo i Senija upoznali su se putem društvenih mreža, a ljubav se brzo rodila, zbog čega se on preselio kod nje. Ramo i Senija iz Bosne i… »
Dodala ga na Fejsbuku jer joj je ličio na Džeja, on se odmah uselio kod nje: "Slagao me da ima penziju 1.300 evra i mercedes…
Blic 29.11.2023
Ljubavna priča para iz Bosne i Hercegovine je sve samo ne svakidašnja. Rama i Senije su se upoznali na "moderan" način, preko Fejsbuka, i to uz dosta lažnog predstavljanja, ali se na kraju sve dobro završilo i to zajedničkim životom! Rama se… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Zelenski: Kraj ‘vruće faze’ rata ako neokupirani teritorij dođe pod kišobran NATO-a
Al Jazeera pre 4 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 34 minutajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana