Povezane vesti
Maja Marinković sva u crnini lije suze u "eliti"! Reč je o muškarcu, kamera snima potresne scene, sve saopšteno
Kurir 29.11.2023
Rijaliti učesnica Maja Marinković potpuno je skrhana, te je priznala da i dalje gaji osećanja prema bivšem partneru Filipu Caru. Maja je sinoć bila veoma potištena. Na kraju je i zaplakala i u razgovoru sa Slađom Lazić priznala sve što joj leži… »
Maja roni suze zbog Filipa cara: Starleta priznala sva osećanja, otkrila koliko pati za njim: "Duša mi se raspada, nema me…
Blic 29.11.2023
Rijaliti učesnica Maja Marinković potpuno je skrhana, te je priznala da i dalje gaji osećanja prema bivšem partneru Filipu Caru. Maja je sinoć bila veoma potištena. Na kraju je i zaplakala i u razgovoru sa Slađom Lazić priznala sve što joj leži… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 2 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane