Povezane vesti
Pisac otkriva: Ne samo „Ana Miloš“, bio sam i Kosta Carić, Ivan Drnčula…
N1 Info 29.11.2023
"Skoro sve se sad svodi na to da se knjiga proda, a trebalo bi da se vrednuje književnost, a ne da je nešto prodato, banalizovao se pristup književnosti. Očekivao sam kritike i ovakve reakcije, razumem da su se neki osetili izigrano, ali za pravu… »
Književnica Mirjana Đurđević povodom književne prevare ili eksperimenta „AnaMiloš“: Sumnjam da je uradio nešto utuživo ali i…
Danas 29.11.2023
– Ja ne mislim da je to prevara nego jedan književni performans i eksperiment i da svaka umetnost ako je zaista umetnost jeste provokativna i mora da bude gruba u svojoj izvedbi, a ne vidim da sam ikog na bilo koji način ugrozio, oštetio, štaviše ljudi… »
Vesti dana »
Agencija UN za nuklearnu energiju: „Nema radiološkog uticaja američkih i izraelskih napada na Iran“
Serbian News Media pre 12 minutajoš 105 povezanih
(Video) Horor na Bliskom istoku bombardovana škola za devojčice u Iranu, ubijeno najmanje 85 osoba: Iz ruševina izvlače decu, Teheran najavio surovu odmazdu
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Ambasada Srbije u Teheranu: Još 14 državljana Srbije u Iranu, svi su dobro
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 31 povezana
Jedna osoba privedena u Parku Ušće, građani pokušali da prođu kroz kordon - bajkeri blokirali raskrsnicu
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Hamnei i Pezeškijan bezbedni i zdravi, neki zvaničnici poginuli potvrdio portparol MSP
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih