Povezane vesti
Pisac otkriva: Ne samo „Ana Miloš“, bio sam i Kosta Carić, Ivan Drnčula…
N1 Info 29.11.2023
"Skoro sve se sad svodi na to da se knjiga proda, a trebalo bi da se vrednuje književnost, a ne da je nešto prodato, banalizovao se pristup književnosti. Očekivao sam kritike i ovakve reakcije, razumem da su se neki osetili izigrano, ali za pravu… »
Književnica Mirjana Đurđević povodom književne prevare ili eksperimenta „AnaMiloš“: Sumnjam da je uradio nešto utuživo ali i…
Danas 29.11.2023
– Ja ne mislim da je to prevara nego jedan književni performans i eksperiment i da svaka umetnost ako je zaista umetnost jeste provokativna i mora da bude gruba u svojoj izvedbi, a ne vidim da sam ikog na bilo koji način ugrozio, oštetio, štaviše ljudi… »
Vesti dana »

Porodicama stradalih na Železničkoj stanici u Novom Sadu 19,5 miliona dinara na ime naknade
Beta pre 58 minutajoš 23 povezane

"Nismo popustili": Evo šta je dobila Slovačka i Fico u zamenu za odustajanje od blokade sankcija Rusiji
Blic pre 2 satajoš 68 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Lokalni pljuskovi danas, topliji vikend i novi toplotni talas do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel 197 dinara, benzin 179 dinara do 25. jula
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Savet EU usvojila najobimniji 18. paket sankcija protiv Rusije
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih