Povezane vesti
Zašto Amber alert nijednom nije aktiviran? Nestalo nekoliko dece od pokretanja sistema! Jurić otkriva šta je ključno
Mondo 29.11.2023
Na godišnjem nivou, u Srbiji se prijavi nestanak između 1.300 i 1.500 mališana. Na godišnjem nivou, u Srbiji se prijavi nestanak između 1.300 i 1.500 mališana. Sistem "Pronađi me", poznatiji kao Amber alert, startovao je u Srbiji 25. oktobra, a od tada… »
Srpski „Amber alert“ od startovanja nijednom nije pokrenut, iako je bilo nestanaka dece: Otkrivamo zbog čega i šta je ključno…
Nova 29.11.2023
Sistem "Pronađi me", poznatiji u javnosti kao Amber alert, startovao je u Srbiji 25. oktobra, a od tada nijednom nije bio upotrebljen. Iako je od tada bilo nekoliko nestanaka dece i maloletnika, poruke građanima nisu stizale poruke na mobilne telefone, a… »
Vesti dana »
Gaspromnjeft potvrdio da je sa MOL-om potpisan ugovor o prodaji udela u NIS-u
N1 Info pre 30 minutajoš 38 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
Pogledajte snimak drame na Batrovcima, policija zaustavila BMW. Vozač ništa nije prijavio, ali je deo ispod tablica bio sumnjiv! Provukli ruku, pa se prenerazili
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
Juronjuz: Kremlj šalje Dmitrijeva u Davos, predviđen sastanak sa delegacijom SAD
Politika pre 2 satajoš 86 povezanih